Deze modetrends moet je nog proberen in 2023, op basis van je sterrenbeeld

Mode & trends door Maya Luz

Het einde van het jaar komt langzamerhand steeds dichterbij. We hebben dit jaar veel interessante modetrends gezien. Nu we nog in 2023 zitten is er nog ruimte om je favoriete trends uit te proberen. Dit is de trend die jij nog moet proberen in 2023, op basis van je sterrenbeeld.

Lees ook: De herfst is het seizoen voor het gebreide vest: dit zijn onze favoriete items

Ram: Van top tot teen in het rood

Rood is de modekleur van deze herfst. En laat dit nou precies de perfecte kleur zijn voor dit vurige sterrenbeeld. Het zou ons niet verbazen als dit sterrenbeeld al in deze kleur rondliep voordat het hip was.

Stier: Herfstachtige bloemenprints

Stieren zijn dol op de lente. Bloemenprintjes zijn dus niet uit hun garderobe weg te denken. Ook in de herfst kunnen ze genieten van hun favoriete printjes, maar dan maar een herfstachtige vibe. Ga voor warme stofjes zoals wol om jezelf helemaal in die herfstsfeer te brengen.

Tweelingen: School girl chic

Gossip Girl vibes zijn perfect voor het sterrenbeeld Tweelingen. Jullie tillen het klassieke schooluniform naar een hoger niveau. Deze outfit past perfect bij dit superintellectuele sterrenbeeld!

Kreeft: Cozy herfstmode

Kreeften houden ervan om lekker cozy onder een dekentje te zitten met een kop thee als het slecht weer is. Deze vibe voeren jullie graag door in jullie outfits want comfort gaat boven alles. Kreeften kunnen deze herfst en winter gaan voor oversized truien, gebreide vesten en fijne sjaals.

Leeuw: De comeback van de jaren '80

Leeuwen houden wel van wat aandacht. Een lekker opvallende outfit staat ze dan ook zeker goed. De mode uit de jaren '80 maakt een comeback en dat is perfect voor dit sterrenbeeld. Een outfit die bestaat uit neonkleuren, glitter en schoudervullingen is gemaakt voor Leeuwen!

Maagd: Peplum

Maagden houden wel van gestructureerde kleren en unieke silhouetten. De peplumtrend maakt langzaam maar zeker zijn comeback. Wij verwachten dat Maagden deze trend het meest gaan rocken.

Weegschaal: De dark romance aesthetic

Weegschalen houden van romantiek en dat is terug te zien in hun outfits. Voor de koudere seizoenen kan dit sterrenbeeld hun style iets duisterder maken om mee te gaan met de tijd van het jaar. Denk hierbij aan het dragen van zwart, kant, fluweel en donkere bloemenprintjes.

Schorpioen: Leer

Schorpioenen zijn stoere types. Een compleet leren outfit staat ze dan ook hoe dan ook geweldig. Deze look helpt dit sterrenbeeld om hun stoere en sensuele kant te omarmen.

Boogschutter: Gemixte printjes

Boogschutters zijn avontuurlijk, ook in hun outfitkeuzes. Wees daarom gedurft deze winter en herfst en mix en match verrassende printjes en kleuren!

Steenbok: Strak in het pak

Steenbokken houden van een goede office outfit. Een perfect passend pak is helemaal in dit jaar en dez trend lijkt gemaakt te zijn voor dit sterrenbeeld. Door deze outfit lijken jullie nog meer op de bosses die jullie al zijn!

Waterman: Vloeibaar metaal

Watermannen houden van innovatieve mode. De industriële vloeibaar metaal trend is dan ook perfect voor dit eigenzinnige sterrenbeeld.

Vissen: Mesh

Mesh lijkt misschien een zomers stofje. Maar voor Vissen is dit stofje het hele jaar door geschikt! Vissen zijn dol op de mermaidcore aesthetic, dit is dé trend om dit jaar uit te proberen als je dat nog niet gedaan hebt!

Lees ook: Barbie world: de leukste roze outfits