De herfst is het seizoen voor het gebreide vest: dit zijn onze favoriete items

Mode & trends door Maya Luz

Het is weer koud buiten, de wintertijd is ingegaan en het regent weer volop. De herfst is dus bij deze echt van start gegaan. Een kledingitem dat onmisbaar is in iedere herfst garderobe is het gebreide vest! Wij kunnen geen genoeg krijgen van dit cozy item. Dit zijn onze favorieten.

Lees ook: Hier vind je de fijnste sloffen voor de herfst

Colourful Rebel Gebreid vest met patch

Wij worden dolgelukkig van een cozy vest, maar dit vest van Colourful Rebel is niet alleen lekker cozy maar ook nog eens sportief. Wat ons betreft is dit best of both worlds! Het groene vest en de rode patch creëren een mooi contrast. Combineer dit vest met je favoriete jeans voor een casual look.

Colourful Rebel Shara grofgebreid vest met patch - €99,95

Mango Wollen vest met pofmouwen

Een simpel gebreid vest is een staple in iedere garderobe. Dit gebreide vest van Mango kun je overal mee combineren! Wij weten dat jij in ieder geval er lekker warm bijzit deze herfst.

Wollen vest met pofmouwen - €59,99

Stradivarius Gebreid vest met knopen

Een vest hoeft niet altijd oversized en chunky te zijn. Je kan het ook op een minimalistische manier aanpakken. Dit schattige witte vestje van Stradivarius is cropped en aansluitend en dient als een ideaal extra laagje voor met dit koude weer.

Gebreid vest met knopen - €19,99

Boohoo Plus gebreide boyfriend cardigan

Voor de plus size meiden hebben we ook een super leuk vest uitgekozen! Dit boyfriend vest van Boohoo is lekker ruim en warm, ideaal voor dit koude weer. En met deze rood kleur pas jij helemaal in de herfsttrends van dit jaar en val je lekker op.

Plus Gebreide Boyfriend Cardigan - €28,-

Claudia Sträter Oppenvallend gebreid vest

Van minimalistisch gaan we over op lekker oversized. Dit vest is lekker lang en houdt dus je hele lichaam goed warm. Met dit vest willen wij eigenlijk het liefst lekker op de bank zitten met een kopje thee en een goed boek.

Claudia Sträter Oppenvallend grofgebreid vest in alpaca wolblend - €239,95

Mango Gebreid vest met pailletten 

We weten dat het pas herfst is, maar dit vest kan zeker een passend onderdeel zijn van een kerstoutfit! Met dit vest met pailletten pak jij deze cozy trend op een feestelijke manier aan.

Gebreid vest met pailletten - €49,99

Farm Rio Fijngebreid vest met ingerbreide print

Last but not least, konden we natuurlijk een leuk printje niet laten liggen. Een vest is een fijne basic om in je kast te hebben, maar dat betekent natuurlijk niet dat het vest basic hoeft te zijn!

Farm Rio Fijngebreid vest in wolblend met ingebreide print - €185,-

Lees ook: One-and-done jurken: trek 'm aan en gaan