De leukste bestemmingen voor dit najaar

Reizen door Chloe

Wil jij er dit najaar nog even lekker tussenuit? Dan vraag je je vast af waar je naartoe kan.  Sommige bestemmingen zijn in het najaar namelijk minder aantrekkelijk dan anderen. Daarom hebben wij de leukste bestemmingen voor dit najaar voor je op een rijtje gezet.

Sevilla

Zin in een stedentripje? Dan is Sevilla de perfecte plek om te bezoeken dit najaar. De stad bruist van de cultuur en gezellige terrasjes. En ja, ook in het najaar kan je hier nog prima op het terras zitten. De zon laat zich hier ook in de herfst namelijk nog vaak genoeg zien.

Lissabon

Ook Lissabon leent zich in het najaar nog prima voor een stedentrip. De temperaturen zijn hier een stuk aangenamer dan in Nederland en ook de zon laat zich nog regelmatig zien. Je kan hier heerlijk winkelen, prachtige wijken bezoeken of gewoon genieten van de Portugese keuken. Ook kan je vanuit deze stad heel makkelijk andere plaatsen bezoeken met de trein. De ideale uitvalsbasis dus.

Canarische eilanden

Wil je nog lekker naar de zon zonder naar de andere kant van de wereld te vliegen? Boek dan een vakantie naar de Canarische eilanden. Hier is het namelijk vaak nog prima weer om lekker op het strand te liggen. Daarnaast zijn er veel verschillende eilanden om uit te kiezen, ieder met een eigen unieke karakter.

De Ardennen

Geen zin om te vliegen dit najaar? Dan is er ook genoeg te bezoeken op een paar uurtjes afstand. Ga bijvoorbeeld voor een avontuurlijke vakantie naar de Ardennen. Een prachtig natuurgebied waar van alles te beleven in. Hiken, raften, afbseilen: hier kan je geluk niet op.

IJsland

Als IJsland nog op je bucketlist staat dan is het najaar het perfecte moment om te gaan. Het is hier dan namelijk vrij rustig en het is er nog vrij licht overdag. En ook niet onbelangrijk: je hebt kans dat je het Noorderlicht ziet. Snel boeken dus!