Het is back to school seizoen: zo style jij de leukste outfits voor naar je colleges

Mode & trends door Maya Luz

De scholen zijn weer begonnen! Ga jij dit jaar naar de uni of hogeschool? Dan heb je natuurlijk geschikte outfits hiervoor nodig! Geen zin om tijd te verspillen met outfitstress voor je colleges? Dit is hoe jij de leukste back to school outfits stijlt.

Lees ook: Met deze accessoires maak je je tas nog mooier en functioneler

Ga voor laagjes

Het is nog een beetje gekkig weer. Het is warm, maar ook weer niet en het begint ook weer wat vaker te regenen. Voor deze gekke tijden is het verstandig om laagjes te dragen. Zo krijg je het nooit te heet tijdens je colleges en ook niet te koud. Ga bijvoorbeeld voor een gebreid vest!

Maak een statement met je T-shirt

Graphic T-shirts en baby tee's zijn helemaal in deze herfst! Wil jij iets zeggen met je outfit? Doe het dan met je shirt. Combineer de look met een leuk rokje of je favoriete jeans voor een simpele maar veelzeggende look.

Draag een charm aan je telefoon

Telefooncharms zijn ook helemaal hip. Maak er zelf eentje als je je creativiteit er graag in kwijt wil! Kraaltjes zijn over het algemeen weer helemaal in, dus met je telefoon sluit je nu mooi aan.

Strikjes zijn in

Overal zien we strikjes! Op je kleding, in de vorm van accessoires en natuurlijk in je haar. Draag je haar bijvoorbeeld in een staart met een strikje er omheen of ga voor een vlecht met een strikje! Je kan strikjes natuurlijk ook terug laten komen op je schoenen of in een ander gedeelte van je outfit. De keuze is reuze!

Ga voor comfort

Laten we even heel eerlijk zijn, met de eerste weken van school willen we er allemaal op ons best uitzien. Maar daarbij vergeten we vaak om comfortabele outfits te dragen. Je moet in colleges vaak lang zitten en dus is het belangrijk dat je een outfit draagt waarin dit comfortabel kan. Draag bijvoorbeeld ook geen hakken waar je niet goed in kan lopen of pakjes die je moeilijk uitkrijgt als je naar het toilet moet.

Mary Janes en ballerina's zijn in

Op het gebied van schoenen zijn Mary Janes en ballerina's helemaal in! Combineer deze schattige schoenen met je favoriete rokje of jurkje en een schattige panty of sokken om de look af te maken.

 

Lees ook: Te veel kleding? Dit kan je ermee doen