WIN: Stijlconsult t.w.v. ? 250,- van Stijlmeisje!

Winacties door Madelon
Sta je vaak met je handen in het haar voor de spiegel? Weet je niet hoe je bepaalde kleding moet combineren of ben je het overzicht in je garderobe helemaal kwijt? Dit is je kans: Ze.nl verloot een stijlconsult t.w.v. ? 250,-!

Heb jij ook een kast vol kleding, maar sta je iedere dag weer met je handen in het haar voor de spiegel? Weet je niet hoe je dat ene nieuwe jurkje moet combineren en blijft het daarom maar in de kast hangen? Of ben je het overzicht in je chaotische garderobe simpelweg helemaal kwijt?

Dit is nu je kans om er iets aan te doen. Je maakt nu bij Ze.nl namelijk kans op een stijlconsult van Stijlmeisje ter waarde van ? 250,-!Stijlmeisje
Stijlmeisje

, ook wel bekend als Imke Walenberg, is altijd bezig met stijl ? in de breedste zin van het woord! Ze geeft persoonlijk stijladvies (zowel particulier als voor bedrijven), is in te huren als personal shopper, doet de styling bij foto- en videoshoots, geeft workshops én is fashionblogger.

Met jarenlange ervaring in de modewereld kan het niet anders dan dat Stijlmeisje jouw garderobe nieuw leven in weet te blazen.

WIN!
Ze.nl mag een stijlconsult van Stijlmeisje voor 2 personen, ter waarde van ? 250,- weggeven! Samen met een vriendin geniet de winnares bij haar thuis (!) van advies op maat wat betreft haar garderobe. Nieuwe combinaties, kleuren, stijlen én natuurlijk structuur aanbrengen in jouw kledingkast, het komt tijdens dit consult allemaal aan bod.

 
Wat moet je doen om te winnen?

Laat ons hieronder (in maximaal 100 woorden!) weten waarom jij zeker weten de winnares moet zijn van dit stijlconsult. Vertel ons waarom jij orde in je kledingkast harder kunt gebruiken dan wie dan ook, en wie weet komt Stijlmeisje jouw kledingkast (én die van je beste vriendin!) binnenkort onder handen nemen!

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? De actie loopt tot en met 6 juni 2013.