Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Stijlconsult t.w.v. ? 250,- van Stijlmeisje!

Reageer 0
Sta je vaak met je handen in het haar voor de spiegel? Weet je niet hoe je bepaalde kleding moet combineren of ben je het overzicht in je garderobe helemaal kwijt? Dit is je kans: Ze.nl verloot een stijlconsult t.w.v. ? 250,-!

Heb jij ook een kast vol kleding, maar sta je iedere dag weer met je handen in het haar voor de spiegel? Weet je niet hoe je dat ene nieuwe jurkje moet combineren en blijft het daarom maar in de kast hangen? Of ben je het overzicht in je chaotische garderobe simpelweg helemaal kwijt?

Dit is nu je kans om er iets aan te doen. Je maakt nu bij Ze.nl namelijk kans op een stijlconsult van Stijlmeisje ter waarde van ? 250,-!


Stijlmeisje
Stijlmeisje, ook wel bekend als Imke Walenberg, is altijd bezig met stijl ? in de breedste zin van het woord! Ze geeft persoonlijk stijladvies (zowel particulier als voor bedrijven), is in te huren als personal shopper, doet de styling bij foto- en videoshoots, geeft workshops én is fashionblogger.

Met jarenlange ervaring in de modewereld kan het niet anders dan dat Stijlmeisje jouw garderobe nieuw leven in weet te blazen.

WIN!
Ze.nl mag een stijlconsult van Stijlmeisje voor 2 personen, ter waarde van ? 250,- weggeven! Samen met een vriendin geniet de winnares bij haar thuis (!) van advies op maat wat betreft haar garderobe. Nieuwe combinaties, kleuren, stijlen én natuurlijk structuur aanbrengen in jouw kledingkast, het komt tijdens dit consult allemaal aan bod.
 
Wat moet je doen om te winnen?
Laat ons hieronder (in maximaal 100 woorden!) weten waarom jij zeker weten de winnares moet zijn van dit stijlconsult. Vertel ons waarom jij orde in je kledingkast harder kunt gebruiken dan wie dan ook, en wie weet komt Stijlmeisje jouw kledingkast (én die van je beste vriendin!) binnenkort onder handen nemen!

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? De actie loopt tot en met 6 juni 2013.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 14 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Vonneke van Kesteren

  Ik krijg het maar niet voor elkaar om met een paar items meerdere leuke combinaties te maken! Ik koop veel te veel 'setjes' die ik dan alleen maar bij elkaar kan dragen, maar de setjes onderling zijn vaak niet te combineren.... zo geef ik eigenlijk veel te veel geld uit aan kleding! Dat moet anders kunnen.... dus help me alsjeblieft Stijlmeisje!!

 • Berry

  Ik hou enorm veel van mode en ik probeer er ook altijd leuk uit te zien. Maar het lukt me niet altijd om de juiste combinaties te kiezen. In mijn kleerkast hangen er wel enkele goede stuks maar een goed overzicht is ver te zoeken. Hier en daar ontbreekt er wel wat structuur en ik kan ook niet goed inschatten welke kleuren er nu werkelijk bij me passen. Ik zou het super vinden om eindelijk eens met enthousiasme enkele outfits te kunnen samenstellen. Het advies van stijlmeisje zou daarom wel erg welkom zijn!

 • Jacqueline Van de Ma

  Omdat ik heel veel ben afgevallen en nog steeds niet weet wat mij nu echt past.

 • veertjee1

  Omdat ik een eigen unieke stijl wil, en er niet meer precies zo bij wil lopen als alle andere meisjes van mijn leeftijd. Verder sta ik elke ochtend met mijn handen in het haar voor mijn kledingkast en ben ik dus wel klaar voor wat advies en verandering!

 • Jana

  Een paar nieuwe items in de kleerkast is altijd super fijn! & altijd die foto's op het internet zien van zo'n prachtige kleren, maar die dan niet kunnen kopen is zo jammer.. Mijn kleerkast mag zeker wel eens aagevuld worden met outfits die bij elkaar passen.. Momenteel hangen er mooie kleren in, ja, maar meestal passen ze totaal niet bij elkaar... En dan zou je eventueel de kleren van je oudere zus gaan dragen, maar die heb ik helaas niet.. Deze wedstrijd is geweldig en ik hoop toch een kans te maken :-)

 • Alinda

  Mijn garderobe is magertjes en verouderd.... Ik sta altijd heel lang voor de kast omdat ik niet weet wat ik aan moet trekken. En dan uiteindelijk pak ik toch maar weer iets wat ik al te vaak aan heb! Als ik de mogelijkheid had zou ik mijn totale garderobe vernieuwen... en toch koop ik steeds weer losse kledingstukken die helemaal nergens bijpassen :-/ Mijn zusje heeft juist een mega kledingkast vol kleding maar zij vind het lastig om kleding te dragen die bij haar lichaam en leeftijd passen! Dus volgens mij kunnen wij dat advies goed gebruiken!

 • Mique

  Mijn kledingkast is prima op orde, keurige stapeltjes en alles gesorteerd, maar het probleem is dat ik teveel van hetzelfde heb: jeans en shirts en een enkel jurkje of ander item en dat is het wel. Wat kan ik met de kleding die ik heb en wat moet ik aanschaffen om er eens anders uit te zien?

 • angelkoenen

  Ik heb net als iedere andere vrouw mijn probleem zones, maar er zijn er een paar die gewoon blijven. Ik heb dikke kuiten én dikke bovenbenen, allebei niet eraf te trainen. Ik heb jarenlang gezwommen, hierdoor heb ik brede schouders gekregen. Waar ik dus heel vaak tegen aan loop is, hoe maak ik mijn outfits vrouwelijk zonder mannelijke vormen (benen+schouders)??

 • LauraZbomb

  Omdat ik en mijn goede vriendin Sanne net zijn afgestudeerd en zijn begonnen aan onze eerste baan. Maar wat trekken we daarbij aan? Zakelijk en chic, maar niet té, hip en modern, maar niet te studentikoos. Kortom, hulp is hard nodig! ;-)

 • mvrsmit

  Ik heb al enige tijd het gevoel dat ik wat aan mijn uiterlijk wilde doen. Meer dan de helft van de kleding die ik in mijn kledingkast heb hangen draag ik niet of nauwelijks. Ik ben toe aan een verandering na 4 jaren zelfde gedragen te hebben en zeker nu de zomer bijna eraan komt.

 • Robin

  Ik heb een overvolle kledingkast, maar mis toch elke keer de juiste combinaties. Dit komt doordat ik teveel stijlen door elkaar probeer te mixen en de structuur dus ver te zoeken is! Stijlmeisje zou mij kunnen adviseren welke stijl mij het best staat, zodat mijn kleding en ik beter tot ons recht komen.

 • sylvia

  Met 2 kinderen iedere ochtend aankleden en dan mezelf doen tja... dan pak je vaak zat gewoon iets uit de kast wat niet altijd de perfecte combi is haha

 • vrouwtje7

  Ik zou zo graag leuke setjes hebben hangen, zodat ik niet meer zo lang hoef na te denken wat ik aan moet trekken. Ik ben nu aan het afvallen dus is het lastig om te zien wat kan nog wel aan en wat kan echt niet meer. Daarnaast heb ik een vriendin die heel veel is afgevallen en die ook moeite heeft met wat ze aan moet trekken en ook nog eens weinig te besteden heeft.

 • Annemarie van der Wal

  Ik zou er heel veel aan hebben. Ik heb een maatje meer en ik ben ook nog eens klein. Dus ik moet een grotere maat, maar de kleren zijn vaak te lang waardoor ik echt op een dwerg lijk. Ik weet echt niet meer wat mij nou echt goed zou staan. Ik heb een heel erg eentonige kledingstijl met vooral zwart.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen