WIN: The Bond Girls mini nagellakjes van OPI

Winacties door Redactie Ze.nl
Een spannende James Bond-film doet het altijd goed. Een flinke dosis actie, de woest aantrekkelijke 007-acteur en natuurlijk de zeer charmante Bond Girl. Altijd al een Bond Girl willen zijn? Dat kan met deze mini nagellak van OPI!
 
We love de nagellakjes van OPI! De lakken staan erom bekend dat ze van een uitstekende kwaliteit zijn, er prachtig uitzien en lang blijven zitten. OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood. Het merk is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren - zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna - op handen gedragen. Vooral de uitgebreide kleurencollectie is een echte pré van dit merk.

En om te vieren dat we al vijftig jaar mogen genieten van James Bond heeft OPI nu een nieuwe Brights collectie in het leven geroepen. De collectie bestaat uit zes nieuwe Liquid Sand Shades lakjes. En allemaal geïnspireerd op de bloedmooie en meest legendarische Bond Girls die we in al die jaren voorbij hebben zien komen.


Bond girls
De nagellakjes dragen allemaal een naam van een Bond girl. Zoals de koraalrode variant Jinx, vernoemd naar Bond girl Halle Berry als Giacinta 'Jinx' Johnson. Of wat dacht je van de dieppaarse lak Vesper à la Eva Green als Bond girl Vesper Lynd?

De Liquid Sand tinten hebben een matte finish - we like! - met een reflecterende werking om extra op te vallen! De kleuren variëren van diamant wit tot klassiek lichtblauw.

Erg handig - de nagellak komt ook in een minipack. De kleine flesjes nagellak kun je zo meenemen in je avondtasje. Voor als je tijdens een nachtje stappen nog even gauw je nagellak wilt bijwerken. 

Win!
En wat nu het leukste van allemaal is: Ze.nl mag tien keer een setje van vier mini nagellakjes van OPI weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl én OPI te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 5 juni 2013.

The Bond Girl Collection is, evenals de mini nagellakjes, vanaf half mei verkrijgbaar. De mini-lakjes kosten ? 18,95 per setje.