De 10 prachtigste outfits van Máxima

Mode & trends door Marleen_S
Hup Holland hup! Nou, de leeuw mag misschien in zijn hempie staan, onze Máxima ziet er elke Koninginnedag uit om door een ringetje te halen. Ze is niet alleen koningin van ons land, maar ook een echte fashionqueen!

 
Ze doet het niet alleen goed als onze nieuwe koningin, ze heeft ook nog eens een koninklijk gevoel voor stijl. Máxima, koningin van de Lage Landen, doet ons modehartje elke feestdag sneller kloppen. Dit zijn onze favoriete outfits!De koningin rockt hier de pasteltrend van deze lente. Poederroze op een mintgroene satijnen broek met als klap op de vuurpijl een oversizede haarband als hoedje. Het zit haar als gegoten.


Ook donkere kleuren staan Máxima goed. Olijfgroen met marineblauw of juist bordeauxrood met een ruitje. Van hoed tot accessoires, het modeplaatje klopt precies.


Op staatsbezoek in China koos Máxima voor een rustige outfit. Maar toch valt ze op met een enorme, bloezende strik en een grote plooirok. En die oversized mannenjas geven we een dikke tien!


Om de week van het geld te openen, graaide Máxima deze koningsblauwe peplumtop uit de kast. Nog een trend die Max prima kan hebben. Ook een trend die recht van de catwalk komt: het jasje met een pied-de-poule-print. 


Hé, wat ziet ons oog daar? Heeft onze Max nou een echte Chanel-tas in haar hand vast? Ja hoor, de queen heeft een goede smaak. Met haar krijtstreep-trenchcoat en bijpassende hoed is ze in ieder geval fashionable goed voorbereid op een Hollands buitje. 


De koninging deinst er niet voor terug om (subtiel) op te vallen. Of het nou met een knalkleur is tijdens de nucleaire top of met een joekel van een statementketting. Als er iemand is die het kan hebben, is het Máxima wel.


Tot slot onze grote favoriet, deze zilveren outfit. Die verdient een gouden prijs! Haar slanke figuur komt er prachtig in uit. En, leuk detail: haar clutch past perfect bij haar rok.

 
Welke koninklijke outfit is jouw favoriet?