Deze sterrenbeelden kun je altijd vertrouwen (en deze eigenlijk niet)

Relaties door Anne-Fleur

Ben jij iemand die geheimen goed kan bewaren? Of praat je per ongeluk vaak je mond voorbij als iemand jou iets toevertrouwd? Wat je ook bent, het heeft allemaal met je karakter én de stand van de sterren tijdens je geboorte te maken. En déze sterrenbeelden kun je in ieder geval altijd vertrouwen (en deze eigenlijk niet).

Leeuw en Schorpioen

Als je Leeuwen of Schorpioenen kent en een groot geheim te vertellen hebt, dan mag je van geluk spreken. Deze twee sterrenbeelden zijn namelijk het beste te vertrouwen. Schorpioenen zijn heel loyaal en zouden je niet eens dúrven te verraden. Leeuwen zijn echte mensen-mensen en houden dan ook ontzettend van een goede band met een persoon. En ja, daar hoort ook vertrouwen bij. No way dat dit teken dat zomaar gaat verpesten.

Vissen

Vissen zijn ook goede secret keepers, want ze bouwen graag een goede band met je op. Net als bij de Leeuw hoort vertrouwen er ook voor de Vissen bij. Wel moet je oppassen dat je dit teken niet met te veel geheimen opscheept, want dan kan ze nog weleens overweldigd raken (want: gevoelig) en het per ongeluk doorvertellen.

Maagd en Boogschutter

Maagden en Boogschutters zijn tekens die je juist níet kunt vertrouwen. Wat je ook doet, don't tell them your secrets. Het vertrouwen willen ze niet eens per se expres schaden, maar het is nu eenmaal een karaktertrekje. Maagden zijn namelijk erg perfectionistisch en willen je graag helpen - vandaar dan zij hun mond nog weleens voorbij praten. Boogschutters doen het ook allemaal niet met opzet, aangezien ze vaak vergeten dat ze een geheim bewaren. In een sociale setting vertelt dit teken graag verhalen en daar zit soms ook een geheimpje van iemand bij...