Babynieuws: er is een Temptation Island-baby op komst

Media door Rochèll

Hoewel we met ons hoofd misschien bij Temptation Island 2023 zitten, zijn we de kandidaten uit de vorige seizoenen natuurlijk niet vergeten. We gaan even terug in de tijd: herinner jij je de deelnemers uit Temptation Island 2019 nog? En in het bijzonder Laura en Roger? Er is namelijk leuk nieuws: de twee verwachten hun eerste kindje samen!

Temptation Island-baby

Op Instagram maken Laura en Roger het heuglijke nieuws bekend. De twee zijn in verwachting van hun eerste kindje. Op de foto zijn kleine schoentjes, een speentje en echo's te zien. Cute! "THE TIME IS NEAR! Mama en papa kunnen niet wachten tot je er bent", luidt de caption.

Lees ook: Zo hoog is de boete als Temptation Island-deelnemers details laten uitlekken

Temptation Island: Laura en Roger

In 2019 waren Laura en Roger veelbesproken deelnemers van Temptation Island en sindsdien staat hun leven op z'n kop. In het programma deden ze er alles aan om de verleiding zoveel mogelijk te voorkomen en daar kregen ze veel commentaar op. Hun relatie overleefde Temptation dus wel, maar helaas gingen de twee daarna toch nog uit elkaar. Roger wist niet meer wat hij wilde in de toekomst en had tijd voor zichzelf nodig om alles uit te zoeken. Ook werd hij met verschillende vrouwen gespot. Toch kon Roger zijn Laura kennelijk niet missen, want al in 2020 kwamen de twee weer bij elkaar. Zijn liefde voor Laura heeft Roger werd later bezegeld met een verlovingsring. En inmiddels is er dus een baby op komst!