Draag jij liever een badpak dan een bikini? Dit zijn de leukste badpakken voor deze zomer

Mode & trends door Maya Luz

De zomer is nog niet eens officieel begonnen, maar de hoge temperaturen laten zichzelf al zien! Dat betekent dat het tijd is om onze bikini's en badpakken uit de kast te trekken. Draag jij liever een badpak dan een bikini? Dan zijn dit de leukste badpakken voor deze zomer.

Lees ook: Dit is de beste manier om je bikinilijn te ontharen voor de zomer

Beachlife Glitter badpak

Glitter en glamour is helemaal in deze zomer. Met dit prachtige groene badpak van Beachlife ga jij ongetwijfeld opvallen deze zomer. Het is tijd om de saaie badmode achter ons te laten en om in onze kleine zeemeermin fantasie te gaan leven!

Beachlife Badpak met uitneembare vulling en lurex - €89,95

Mango Badpak met tropische print

Naast glitter en glamour, zijn ook printjes in deze zomer. Als je naar deze tropische print kijkt krijg je al direct een zomers gevoel. Zie jij jezelf al op het strand liggen met een cocktail in je hand?

Zwembroek met tropische print - €49,99

Boohoo Zebraprint badpak

Printjes, printjes en nog meer printjes. En als er een soort print is die ieder jaar terugkomt, dan is het wel dierenprint. Met deze groene zebraprint val jij lekker op deze zomer.

ZEBRAPRINT BADPAK MET LAGE RONDE HALS - €22,-

Stradivarius Asymmetrisch badpak

Badpakken niet sexy? Echt wel! Dit simpele maar unieke badpak van Stradivarius laat toch een beetje extra huid zien voor een sexy touch. Pas alleen wel op met tanlines tijdens het zonnen!

ASYMMETRISCHE TRIKINI - €22,99

MAAJI One Shoulder badpak met geknoopt detail

Asymmetrische stijlen zijn on trend deze zomer. Dit one shoulder badpak is uniek in zijn design, maar alsnog klassiek en toegankelijk. Je laat in dit badpak iets meer huid zien, maar het badpak blijft vrij bescheiden. Perfect voor een stranddagje met de kids of met je vriendinnen.

Stunning one shoulder badpak van badstof met geknoopt detail - €106,-

Hunkemöller Scallop voorgevormd badpak

Kleurtjes zijn in, maar klassiek wit gaat nooit uit de mode. Dit badpak heeft een sexy neklijn en zachte ronde vormen om je een mooie vrouwelijke look te geven. En je look wordt afgemaakt met een strikje aan de voorkant.

Scallop voorgevormd badpak met uitneembare vulling - €52,99

Mango Bedruk asymmetrisch badpak

Tot slot komen we nog even terug op de vrolijke printjes! Dit asymmetrische vrolijke badpak is perfect voor deze zomer. En dit badpak heeft ook nog een verrassend detail aan de zijkant.

Bedrukt asymmetrisch badpak - €49,99

Lees ook: Simpel en comfy: 8 zomerse instappers