Situaties die je herkent als je een feestbeest bent

Vrije tijd door Juliët

"Is it Friday yet?" Dit is een uitspraak die jij maar al te graag roept. Je kan niet wachten tot het weekend is, want weekend betekent feesten! De stad onveilig maken bedoel je. Lekker dansen, drinken en vooral genieten. De een houdt er meer van als de ander. Ben jij iemand die ieder weekend wel in de club te vinden is? Dan herken jij de volgende situaties als geen ander. Een echt feestbeest ben je.

Herkenbare situaties als feestbeest
 

1. Daar gaat je geld

En je had nog wel zo van te voren gezegd dat je niet te veel geld wilde spenderen deze avond. Mislukt! Helaas is jouw bankrekening toch iets meer geplunderd dan je wilde. Met de stijgende prijzen kom je ook nog wel keertje aan wat flinke uitgaves. En je wilt je avond natuurlijk wel afsluiten met een lekker patatje van de snackbar. Het geld vliegt over de toonbank, maar je hebt het in ieder geval naar je zin. Dan doe je het gedurende de week maar wat rustiger aan. Alleen lukt dat wel als feestbeest?

 

2. Gesprekken met random mensen

Tijdens het uitgaan ontmoet je altijd de meest random mensen. Hartstikke gezellig. Zo sta je het ene moment met je vriendinnen te dansen en het andere moment ben je omringt door mensen die je helemaal niet kent. Lekker socializen. De andere dag weet je alleen niet meer hoe ze heten, want namen onthouden blijft een dingetje.

 

3. Place to be

Jij als feestbeest bent lekker wat drankjes aan het nuttigen, alleen blijkt jouw blaas toch iets zwakker te zijn dan je dacht. Hij staat op ontploffen. Zodra je eenmaal gaat dan blijf je ook gewoon lopen. Je bent daarom meer op de wc te vinden, dan op de dansvloer. Je vriendinnen hoeven je in ieder geval niet lang te zoeken als ze je kwijt zijn, want jij zit toch op je vaste plekje.

 

4. Het is warm hier

Drukte betekent warmte. In de clubs is het vaak zo warm binnen dat je echt om de minuut gewoon naar buiten wilt gaan. De zweetdruppels staan je namelijk al op het hoofd voordat je überhaupt de dansvloer hebt aangeraakt. Even een luchtje scheppen dan maar. Zijn er ook mensen die niet zweten tijdens het uitgaan?

 

5. Ruimte kennen ze hier niet

Een lege club is niks aan, maar een overvolle club is nou ook niet ideaal. Hoe meer drukte, hoe minder ruimte. Als feestbeest wordt je er bijna claustrofobisch van. Vooral de kleine mensen kunnen amper wat zien. Probeer de weg maar eens te vinden zonder een elleboog in je zij te krijgen. Oops!