Hilarische viral: studenten nemen douche onder zwevende kraan in Ieper

Vrije tijd door Jennifer

De meeste mensen beginnen hun dag met een frisse douche. Meestal neem je zo'n douche lekker thuis in je eigen badkamer, maar op TikTok gaan nu studenten viral die douchen op een nogal bijzondere locatie. De jongeren badderen namelijk onder een zwevende kraan in de Belgische stad Ieper. Wát?

Lees ook: Viral gaan op TikTok? Met deze tips scoor jij meer views

Douchen onder zwevende kraan

Op TikTok kom je niet alleen video's tegen met beautyhacks en reisinspiratie, maar ook een heleboel gekke, grappige filmpjes. Momenteel gaan een aantal studenten in België viral, die besluiten een douche te nemen onder een zwevende kraan. Niet zomaar ergens binnen, maar midden op de rotonde. Het zorgt wel voor een geniale video, dat overigens hoort bij een polaroidproject. Op Instagram posten ze wekelijks een nieuwe polaroid op een bijzondere plek onder de noemer '95 tales'. Nou, het is inderdaad wel net een sprookje! Het lijkt wel iets magisch, als je de kraan in de lucht ziet.

@thibo_fockenoy

Public showers, the best

♬ PRC - Peso Pluma & Natanael Cano

Vreemdste rotonde ter wereld

Het bijzondere kunstwerk in Ieper staat op een rotonde, die in 2015 is uitgeroepen tot meest vreemde rotonde ter wereld. De Britse krant The Guardian ging in dat jaar via social media op zoek naar de meest unieke, vreemde rotonde en kwamen toen uit bij dit Belgische kunstwerk. Ooit werd het geplaatst door een waterzuiveringsmaatschappij, waarna het al gekke gezichten opleverde. Al zorgt het dus ook voor een hotspot, waar je leuke kiekjes kan maken voor Instagram. Pas wel een beetje op natuurlijk! Het blijft een rotonde. Overigens past het kunstwerk wel goed bij het land, want België staat ook bekend om abstracte schilders.

Lees ook: Viral op TikTok: willekeurige tattoo uit kauwgomballen automaat