Viral op TikTok: willekeurige tattoo uit kauwgomballen automaat

Lichaam door Rochèll

Ben jij toe aan een nieuwe tattoo, maar heb je moeite met kiezen? Say no more. Een wel heel origineel initiatief van een tattooshop in Amsterdam gaat viral op TikTok, en kan jou helpen bij je keuze. Het enige wat je hoeft te doen, is draaien aan de knop van het kauwgomballen automaat. En voilà: jouw ontwerp komt er kant-en-klaar uitgerold. Lachen!

Voor de een is het laten zetten van een tattoo een dagelijkse bezigheid, terwijl de ander minimaal een jaar nadenkt over een nieuw ontwerp. Pas jij in die eerste categorie? Dan is de kans groot dat jij wel een draai aan het kauwgomballen automaat zou durven wagen. 

Ontwerpen uit het automaat

Het is een initiatief van Ink With Bubbles, een tattooshop in Amsterdam. Voor de deur van de tattooshop staan twee kauwgomballen automaten naast elkaar. In de automaten zitten willekeurige ontwerpen. Goed om te weten: je mag in totaal drie keer aan de knop draaien, dus je kunt dan ook kiezen uit drie verschillende ontwerpen. Scheelt weer, mocht je het eerste ontwerp helemaal niet zien zitten. Voor de tatoeage betaal je rond de 60 euro.

Viral op TikTok

Er rollen ontwerpen voor kleine tatoeages uit het automaat, zoals hartjes, dieren, bloemen of bijvoorbeeld de zon. Dit zijn vooral tatoages die door jonge toeristen worden gezet als herinnering aan hun vakantie, vertelt de eigenaar tegen Het parool en NH Nieuws. Inmiddels gaat het initiatief van de shop viral op TikTok. Er zijn heel wat mensen die het aandurven om een willekeurig ontwerp op hun lichaam te laten vereeuwigen.

Benieuwd? Deze mensen gingen je al voor:

 

 

 

@saz6za #fillerandink #amsterdam ♬ Picture in my mind - PinkPantheress & Sam Gellaitry
@oliviaarmstrong106 #amsterdam #tattoo #finelinetattoo #fillerandink @fillerandink ♬ original sound - OliviaArmstrong
@caiusjefferies Spontaneous tattoos in Amsterdam #smalltattoo #amsterdam #tattoos ♬ Hell N Back - Bakar