Win een stedentrip naar New York met TLC!

Media door Marleen_S
If you can make it there, you can make in anywhere.” Waar, vraag je je af? De stad die nooit slaapt, New York! En dit is je kans om je Amerikaanse droom waar te maken, want jij maakt kans op een vierdaagse reis naar The Big Apple!

 
Geef je ogen de kost op Times Square, struin de winkelstraten af in Manhattan en ga picknicken in Central Park. Dat er genoeg te doen is in New York hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen. Maar het leukste van dit alles is dat je niet alleen een reis naar New York wint (!), maar ook nog een bezoekje mag brengen aan het nieuwe Cake Boss Café van de enige echte Buddy Valastro, de wereldberoemde taartenbakker, bekend van verschillende programma's op TLC. Wij durven erom te wedden dat er bij elk kopje koffie een lekker taartje voor je klaarstaat. Want daar staat deze bakkende Italiaan immers om bekend.
 


Taarten bakken is een kunst

Wie? Als je niet zo één, twee, drie weet waar we het over hebben, we bedoelen Buddy Valastro, de goedlachse bakker van TLC die zijn eigen wereldberoemde bakkersbedrijf heeft in hartje New York. Buddy Valastro ken je van programma’s als Cake Boss, Kitchen Boss en Next Great Baker. In al deze series staat de liefde van Buddy voor de Italiaanse keuken en het bakken van de meest uitzinnige taarten centraal.
 
En dat hij er goed in is, is een feit. Taarten zijn voor Buddy allang niet meer gewoon een toren van cake en slagroom. Nee, taarten bakken is een kunst, dat blijkt wel. Taarten die kunnen bewegen, metershoge huwelijkstaarten en verjaardagsgebakjes waar vuur uit komt. Niks is voor Buddy te gek en elke opdracht neemt hij met liefde aan. Vervolgens verlaten hij en zijn team - voor grotendeels zijn eigen familie - niet eerder de keuken, totdat de taart tot in detail klopt.
 


Eén van Buddy's prachtige kunstwerken.

Best of Buddy's

In het programma Best of Buddy’s zie je al Buddy's hoogtepunten voorbij komen. Helemaal niet erg dus als je ooit een keer een aflevering hebt gemist. Van grote successen tot de ergste mislukkingen; in elke aflevering zie je wat Buddy in zijn carrière tot nu toe allemaal heeft meegemaakt.
 
Om het succes van Buddy te vieren, maakt TLC het mogelijk om jou in het vliegtuig te laten stappen en in New York de tijd van je leven te hebben! En je hoeft er – gelukkig – geen taart voor te bakken.

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Winnen
Wat je nou precies kunt winnen? Een geheel verzorgde reis naar New York voor vier dagen met je lover of je beste vriendin inclusief een bezoekje aan Buddy Valastro's Cake Boss Café. Kunnen jullie samen genieten van zijn bakkunsten!

Om je op te geven voor deze fantastische reis ga je naar de actiepagina van TLC. Daar beantwoord je de volgende vraag:
 

“Als Buddy een taart voor je zou maken, aan wie zou jij deze geven en waarom?”
 

De actie loopt tot 8 mei en de winnares wordt half mei bekendgemaakt. 

In de tussentijd kun jij tot 23 april elke woensdag om 22:00 uur lekker genieten van het programma Best of Buddy’s.