Interieuradvies nodig? Ga op speeddate met interieurstylist Roos uit Kopen Zonder Kijken

Wonen door Jennifer

Als je fan bent van het tv-programma Kopen Zonder Kijken, dan ken je natuurlijk ook Roos Reedijk: dé interieurstylist van het programma. Misschien heb je zelf nu ook weleens wat woonadvies nodig van een professional. Lucky you, want Roos gaat speciale speeddates organiseren! Tijdens deze speeddates kun je haar dan de hemd van het lijf vragen over al je woon- en interieurproblemen.

Woonadvies op maat

Vooral als je een eigen woning hebt, dan herken je het vast wel. Grote kans dat je elke dag eraan denkt om iets te veranderen in het interieur. Je huis lijkt nooit af. Soms kun je ook zo strugglen met hoe je het moet inrichten. Op Pinterest en in de woonprogramma's kom je natuurlijk de meest perfecte woningen tegen. Ugh, dat wil je ook! Helaas kost een persoonlijk interieuradvies op maat vaak wel wat geld en de professionele interieurstylisten in de media zijn al helemaal onbereikbaar. Of toch niet. De bekende interieurstylist Roos van Kopen Zonder Kijken wilt namelijk binnenkort speeddates organiseren, waarbij jij als niet-bekende Nederlander gratis woonadvies op maat kan krijgen.

Speeddaten met Kopen Zonder Kijken-Roos: waar en wanneer?

Tijdens de speeddates met Roos krijg je dus woonadvies over bepaalde klussen in huis, waar je al lang meeloopt. Roos is er dan voor jou om advies te geven, waarna je het hopelijk zelf eindelijk af kan maken. De speeddates vinden zoals gezegd al snel plaats. De woonadviezen worden namelijk gegeven op donderdag 18 en vrijdag 19 mei in Oudewater. Via dit formulier kun jij je opgeven voor een speeddate met Roos.

Goed om te weten trouwens: RTL Wonen wil uiteindelijk wél graag bij een aantal mensen langskomen om het eindresultaat te filmen. No worries, het gaat niet om élke persoon, die een woonadvies krijgt van Roos. Maar er is dus ook nog een kans dat je huis wordt gefilmd door een professionele cameraploeg.

Lees ook: Wow! Door Kopen Zonder Kijken-aflevering kregen meer mensen interesse in pleegzorg