Meisje (16) trouwt met burgemeester (65) in Brazilië: "liefde van mijn leven"

Relaties door Rochèll

Vandaag wat nieuws vanuit Brazilië: daar is de 16-jarige Kauane Rode Camargo onlangs getrouwd met de 65-jarige miljonair en burgemeester Hissam Hussein Dehaini. Voor Kauane was dit de eerste keer, maar dat geldt niet voor Hissam. Inmiddels is de miljonair al zes keer getrouwd. Ook is hij de vader van 16 kinderen.

Op 15 april stapten de twee in het huwelijksbootje. De trouwerij met haar man beschrijft Kauane op Instagram als 'de gelukkigste dag van haar leven'. De 16-jarige is een voormalig winnares van een schoonheidswedstrijd voor kinderen. En Hissam, dat is de burgemeester van Araucária, een gemeente in Brazilië.

Lees ook: Emma (33) zweert mannen af en gaat trouwen met een boom: 'Heb nu de beste seks ooit'

Toestemming van ouders

In Brazilië is het toegestaan om vanaf 16 jaar te trouwen, mits er toestemming wordt gegeven vanuit de ouders. Opvallend is dat twee familieleden van Kauane na de trouwerij een promotie hebben gekregen: haar moeder, die al werkzaam was bij de gemeente, en ook haar tante kreeg een baan.

De liefde tussen het stel kan rekenen op behoorlijk wat reacties op sociale media. En daarnaast werd er ook gesproken over schijn van corruptie. Inmiddels heeft Hissam ontslag genomen als burgemeester. Ook de twee familieleden zijn uit hun functie gezet.