Zus van bruid (29) ging vreemd met haar ex: “Nu wil ze hem meenemen naar mijn bruiloft”

Vrije tijd door Jennifer

Je bruiloft moet de mooiste dag van je leven worden. Dan wil je dus geen ongenodigde gasten en al helemaal niet je ex. Alleen wat als je zus is vreemdgegaan met jouw ex en diegene nu wil meenemen naar jouw bruiloft? Dat je zus vreemdgaat met je (inmiddels) ex, is natuurlijk al awkward. Maar dat de zus hem nu als +1 wil meenemen, zorgt bij een 29-jarige bruid al helemaal voor een groot dilemma.

Lees ook: 13 te gekke trouwfilms die elke bruid (to be) moet zien

Vreemdgaan met vriend van zus

Op Reddit deelt een 29-jarige bride to be haar verhaal, omdat ze wel wat hulp kan gebruiken. De vrouw plant momenteel samen met haar verloofde hun bruiloft, maar twijfelt enorm of ze haar zus moet uitnodigen. Het gaat niet erg goed tussen de twee en dat heeft dus te maken met de ex van de bruid to be. Ze schrijft: “De reden dat mijn zus en ik ruzie hadden is, omdat ze nu date met mijn ex-vriend. We hebben een paar jaar gedate en gingen uit elkaar, omdat hij mij vervolgens bedroog met mijn zus.” Ouch! Het is al heftig genoeg, dat je zus vreemdgaat met je vriend. En helaas wordt het nog erger voor de 29-jarige bruid. Haar zus wil deze ex-vriend van de bruid namelijk meenemen naar haar bruiloft. Eh, awkward!

Verhitte discussie

Het vreemdgaan van de bruid haar zus en ex-vriend veroorzaakte destijds al een hoop drama. Nu hadden de bruid en haar zus een paar maanden geleden dus wederom een verhitte discussie, deze keer over de gastenlijst van de bruiloft. Zoals gezegd wil de zus dus de ex-vriend van de bruid uitnodigen, omdat zij met hem date. Alleen is de hele situatie nog steeds erg pijnlijk voor de bruid to be. Ze vertelt: “Ik weet niet zeker of ik haar moet uitnodigen. Aan de ene kant is ze mijn zus en wil ik haar niet volledig buitensluiten van zo’n belangrijke gebeurtenis in mijn leven, maar aan de andere kant… Er is nog steeds spanning tussen ons en ik wil niet dat ze drama veroorzaakt of mijn speciale dag verpest.”

Egoïstische ex-vriend

Overigens was de relatie tussen de bruid to be en haar ex-vriend niet erg goed. Oké, je verwacht het misschien wel, als hij degene is die is vreemdgegaan. Maar haar ex-vriend was ook echt niet de meest liefdevolle en supportive partner. De bruid vertelt: “Hij had de neiging egoïstisch te zijn en gaf me soms het gevoel, dat ik het niet waard ben. Dat is nog een reden, waarom ik hem niet op mijn bruiloft wil.”

Uiteindelijk schrijft de bruid op Reddit dat ze nog een keer het gesprek wil aangaan met haar zus. Ze hoopt dan toch, dat ze samen eruit kunnen komen. “Ik wil geen eeuwige wrok koesteren,” geeft ze aan. “En ik wil niet dat ze zich buitengesloten voelt van mijn leven.” Ah!

Lees ook: Marijke: 'Ik ging vreemd met de broer van mijn vriend'