Deze festivals mag je niet missen dit jaar

Vrije tijd door Juliët

Heb jij je festival agenda al gevuld? Zo niet, dan hebben wij goed nieuws voor je. Deze diverse te gekke festivals mag je niet missen. Van begin april tot eind september kun jij weer losgaan. Wij zeggen je vast een ding. Jouw agenda staat straks bomvol!

 

Festivals

Paaspop: 7-9 april

Om het festivalseizoen te openen, starten we met Paaspop. Pasen is namelijk al sneller dan we denken. Dit is het festival waar je urenlang achter elkaar kunt gaan dansen op onder andere Goldband, DI-RECT en Davina Michelle. Een plek voor jong oud. Gaan wij jou zien dit jaar in Schijndel? Let the festival season begin!

 

Pinkpop: 16-18 juni

Al ruim vijftig jaar vindt Pinkpop plaats in het Limburgse Landgraaf. Mensen komen van heinde en verre om maar bij dit festival te kunnen zijn. Om volop te kunnen genieten, kun je overnachten op de camping. Geweldige artiesten als Red Hot Chili Peppers, Pink en Robbie Williams staan dit jaar op het podium. Als je nu nog moet twijfelen om te gaan, dan weten wij het ook niet meer.


Zwarte cross: 20-23 juli

Het grootste festival in Nederland: de Zwarte Cross. Dit festival mag niet ontbreken aan jouw festivalagenda. Naast de te gekke muziek is hier nog veel meer te beleven. Zoals de naam al zegt is er ook een echte cross te vinden, maar er zijn onder andere ook shows en een theater. Dit is zeker een kijkje waard. Voor ieder is er wat wils. Van reggae tot metal en van disco tot volksmuziek. Op naar de Achterhoek!

 

Tomorrowland: 21-23 & 28-30 juli

De volgende in dit rijtje is één van de grootste festivals in Europa, namelijk Tomorrowland. Met ruim 600.000 bezoekers en verdeeld over twee weekenden, is dit festival echt een aanrader. Martin Garrix, The Chainsmokers en Nicky Romero zijn dit jaar niet te missen op het podium. Hou jij nou van techno, house, hardstyle of dance? Dan moet je hoe dan ook hier naartoe!

 

Mysteryland: 25-27 augustus

Met zestien stages, meer dan 300 artiesten en alle soorten muziek. Mysteryland gaat jou het hele weekend vermaken. Een festival dat naast muziek staat voor veelzijdigheid en diversiteit. Er is een grote mix van sterren te vinden. Wat dacht je van Alan Walker en Armin van Buuren. Door de variërende thema’s heb je de hele dag door genoeg afwisseling.

 

Lowlands 18-20 augustus

Van film tot theater en muziek tot strip. Jaarlijks trekken ruim 65.000 bezoekers naar Biddinghuizen om los te gaan op de spectaculaire optredens. Lowlands heeft meer dan 12 stages en 250 artiesten. Van Billie Eilish tot Nothing But Thieves. Bij welk optreden sta jij met je neus vooraan? Dit unieke festival heeft gewoon een plekje nodig in jouw festival agenda.