Dit is dé festival lifehack voor iedereen die niet van bier houdt

Vrije tijd door Rochèll

Tijd voor een festival. Genieten! Bier is by far het goedkoopste alcoholische drankje op een festival. Lust je geen 'normaal' bier? Dan ben je al snel nog meer geld kwijt, voor bier met fruitsmaak of andere drankjes bijvoorbeeld. Herkenbaar? Wij hebben dé festival lifehack voor je, die jou heel wat geld zal besparen!

Sommige mensen zijn gek op bier, maar anderen hebben er toch wat meer moeite meer om het goudgele drankje naar binnen te werken. "Bier moet je leren drinken", zeggen ze dan. Nee, jij lust het gewoon niet. Vind je zoete drankjes wel lekker? Dan kan dit dé oplossing voor jou zijn.

Ook interessant: Say what? Mensen met blauwe ogen kunnen beter tegen alcohol

Bier lifehack

De kans is groot dat je ooit ranja hebt gedronken. Doe wat siroop in een glas, voeg er water aan toe en voilà: je drankje is klaar. Tegenwoordig kun je ook mini-verpakkingen met siroop in de supermarkten vinden. Heb je er ooit al aan gedacht om die siroop toe te voegen aan je biertje? Zo heb je een fruitbiertje voor een prikkie. Wat betreft festival bedragen dan, want heel goedkoop is het nog steeds niet. Dus even naar de supermarkt en wat mini-verpakkingen met siroop inslaan. Proost!

@jeltjefieltman Wat een life hack #fyp ♬ Tantoe Lekker - Antoon & Big2