Deze ijssmaken moet je een keer geprobeerd hebben

Eten door Juliët

Ice ice baby! De temperaturen stijgen en we krijgen spontaan zin in de zomer. Heerlie de peerlie. Maar wat geeft ons nou een echt zomers gevoel? Een heerlijk ijsje natuurlijk! Vanille en aardbei kennen we inmiddels wel. Maar er zijn nog veel meer smaken die je moet ontdekken. Dit zijn de lekkerste ijssmaken die je een keer geprobeerd moet hebben. 

8 x heerlijke ijssmaken

1. Chunky monkey

Alleen om de naam zouden we dit ijsje al willen kopen. Bananenroomijs in conmbinatie met chocolade stukjes. Dat is toch fantastisch? Wij zijn er in ieder geval dol op! 

2. Cookie caramel

In dit ijsje vind je een lading koekjes terug. Fantastisch! Na het proeven van caramel in combinatie met cookies, wil je straks niks meer anders. Wij kunnen je deze smaak zeker aanraden.

3. Monchou

Als jij dol bent op dit gebakje, dan ben je vast ook dol op deze ijssmaak! Bastogne koekjes in combinatie met kersen. Heerlijk romig en de smaak is gewoon net als het gebakje. 

4. Strawberry cheesecake

Ook deze smaak mag zeker niet ontbreken in het lijstje. Het water loopt bij ons al in de mond. Stukjes cheesecake zijn verwerkt in het ijsje en die zorgen net voor een extra bite. En wat dacht je van het heerlijke romige ijs in combinatie met aardbei? 

5. Tiramisu

Bij de smaak tiramisu heb je gelijk twee vliegen in een klap. Dit lekkerste Italiaanse nagerecht zit in een nieuw jasje. Je hebt nu een toetje verwerkt in een ander toetje. De smaken espresso en amaretto komen als een smaakexpolosie in je mond. We can't wait!

6. Caramel nut explosion

Een explosie aan smaak! Bij caramel nut explosion word je omvergeblazen. Noten en caramel. Deze smaken samen zijn gewoon perfect. Dus ben jij een notenliefhebber? Wacht dan niet, maar ren naar de ijsszaak voor deze smaak. Voordat jij het weet ben jij helemaal fan.

7. Citroencake

Met het zomerse weer is een verfrissende smaak wel net zo lekker. Wat dacht je van citroen? Maar niet alleen citroen, ook nog stukjes cake. Die maken het ijsje helemaal compleet. Zoet en fris. Een heerlijke combinatie, al zeggen we het zelf. 

8. Yoghurt perzik sinaaasappel

De laatste maar zeker niet de minste. We hebben het over de ijssmaak yoghurt perzik en sinaasappel. Vooral een fruitige en frisse smaak die je tijdens de hete temperaturen wel wilt proberen. 

Weet jij al naar welk ijsje jouw voorkeur uitgaat? Wij weten het wel!

 

via GIPHY