Vrouw (30) verdient geld met verzoeken op OnlyFans: "een volger betaalde me om over sneetjes brood te lopen"

Vrije tijd door Rochèll

Tegenwoordig kun je op alle mogelijke manieren je geld verdienen. Een populaire manier van geld verdienen via internet, is het verkopen van video's via OnlyFans. Veel mensen denken gelijk aan pikant beeldmateriaal, maar dat is niet altijd het geval. Zo verdient de 30-jarige Bambi Love geld door in te gaan op speciale verzoeken via het platform. "Een volger betaalde me om over sneetjes brood te lopen."

Lees ook: Gezicht van OnlyFans-model 'ontploft' in vliegtuig: "gruwelijke pijn"

Filmpjes verkopen in lingerie? Dat is absoluut niet de enige manier om geld te verdienen via het platform OnlyFans. Toen Bambi thuis kwam te zitten tijdens de lockdown en zich verveelde, besloot ze een account aan te maken. Ze filmde zichzelf terwijl ze haar tanden poetste, of bijvoorbeeld het huishouden deed. En dat sloeg aan. Ze kreeg steeds meer volgers en verzoeken voor video's.

Persoonlijke verzoeken

Naast haar fulltime baan, deelt Bambi nog steeds regelmatig video's op OnlyFans. "Iemand, van wie ik aanneem dat hij een tandpastafetisj heeft, betaalde me 60 pond om hem een ​​video van drie minuten te sturen waarin ik mijn tanden poets", vertelt ze. "Ik kreeg ook 100 pond betaald door iemand om blootsvoets over sneetjes brood te lopen - hij zei dat hij de gedachte aan de voetafdruk leuk vond."

Een grens trekken

Ze filmt de video's graag, maar sommige verzoeken gaan te ver, vindt Bambi.  "Soms zeg ik nee omdat ik me ongemakkelijk voel, of omdat wat ze vragen gewoon niet haalbaar is", vertelt ze tegen het online platform Mirror. Af en toe moet ze een grens trekken. Zo vroeg een volger haar ooit om haar vingernagels af te knippen en per post naar hem te sturen in ruil voor geld. "Een andere man vroeg me om mezelf blauw te verven, me te verkleden als een bosbes en voor hem rond te dansen, wat ik heel vreemd vond", aldus Bambi.