Dit is jouw grootste obstakel met daten volgens jouw sterrenbeeld

Single & daten door Maya Luz

Daten is voor ons allemaal lastig af en toe. Ons sterrenbeeld kan een grote rol spelen in waarom daten ons soms problemen oplevert. Benieuwd naar waarom daten voor jou lastig is? Dit zijn de grootste obstakels met daten volgens jouw sterrenbeeld.

Lees ook: Dit kan de reden zijn dat je je niet herkent in je sterrenbeeld

Ram

Rammen zijn hun eigen grootste fans. Wanneer ze verliefd worden op iemand, verwachten ze vaak dat die persoon ook lid wordt van de fanclub. Met iemand daten die af en toe afstand en tijd voor zichzelf nodig heeft, vindt een Ram daarom erg lastig. Het wordt soms zelfs gezien als beledigend. Jullie hebben zo veel liefde voor jullie zelf, dat het soms lastig is om in te zien waarom iemand anders dit niet deelt.

Stier

Stieren zijn koppig. Jullie obstakel tijdens het daten is dan ook het hebben van meningsverschillen en discussies. Jullie willen altijd gelijk hebben en vinden compromissen sluiten lastig. Jouw ideale partner moet aan een aantal eisen voldoen. Wanneer dit niet het geval is, ben je snel uitgekeken. Dit maakt het voor jullie lastig om diepe banden te leggen met anderen en om lange termijn relaties te onderhouden.

Tweelingen

Tweelingen bewegen zich moeiteloos tussen hun vriendengroepen. Jullie kunnen je altijd goed aanpassen aan je omgeving en vergeten soms dat anderen deze skill niet hebben. Jij wil je nieuwe partner het liefst direct aan al je vrienden en familie voorstellen. Maar dit is voor jouw partner waarschijnlijk iets te heftig. Jouw obstakel is je in de ander verplaatsen in deze situatie.

Kreeft

Kreeften genieten het meest van knusse avondjes op de bank. Maar niet iedere avond hoeft te bestaan uit Netflixen en snacks eten. Het kost jullie tijd om te wennen aan het idee van uitgaan en op avontuur gaan. Iemand vinden is voor jullie dan ook het grootste obstakel. Want zelfs als je op de apps zit, zie je het niet altijd zitten om ook daadwerkelijk op date te gaan.

Leeuw

Leeuwen zitten vol met energie en passie. Jullie favoriete onderdeel van daten is het moment voordat je daadwerkelijk op date gaat. Jullie houden van het kat en muis spelletje, hier haal je voldoening uit. Je bent ook dol op flirten. Maar hierdoor laat je je tegenhouden om echt iemand te leren kennen.

Maagd

Maagden zijn super verantwoordelijke mensen. Jij weet precies wat de plannen zijn die jij en je partner hebben gemaakt en je weet ieder detail van dit plan uit je hoofd. Maar er komt meer bij een relatie kijken dan alleen maar plannen. Maagden, in jullie datingleven mist er een beetje spontaniteit. Hierdoor kan je partner te maken krijgen met verveling of teleurstelling.

Weegschaal

Weegschalen zijn de diplomaten van de zodiac, ook met daten. Wanneer je grote beslissingen moet nemen in je liefdesleven, moet je altijd de mening vragen van een derde partij. Je bent altijd bang om de verkeerde beslissing te nemen. Dit is jullie obstakel. Jullie hebben te weinig vertrouwen in je eigen intuïtie en dit houdt jullie juist tegen in jullie zoektocht naar de liefde.

Schorpioen

Schorpioenen doen zich graag voor als mysterieuze wezens. Jullie ervaren een hoop emoties en deze voelen jullie diep. Maar deze emoties daadwerkelijk uiten naar een ander mens? Dat zien jullie niet zo zitten. Maar in een relatie moeten jullie uiteindelijk er toch echt aan gaan geloven. Dit is een enorm obstakel voor jullie en de oorzaak van een hoop geghostte dates.

Boogschutter

Boogschutters kunnen niet stilzitten. Jullie willen altijd op avontuur zijn en nieuwe dingen ontdekken. Hierdoor vergeten jullie om tijd te maken voor daten. En als jullie wel daten, vergeten jullie dat je partner misschien helemaal niet zo'n grote avonturier is als jij zelf bent. Trap even op de rem en plan een rustig avondje op de bank in. Geef je partner even adempauze.

Steenbok

Steenbokken spelen hard to get, maar dit werkt niet altijd in hun voordeel. En wanneer je wel een relatie hebt, kom je soms over als afstandelijk en ongeïnteresseerd. Dit is soms erg frustrerend voor jouw partner. En dat terwijl je het zelf niet doorhebt dat je het doet. Daarom is het soms goed om eens tegen je partner te zeggen hoe je je voelt, zodat zij weten wat er in jouw hoofd omgaat.

Waterman

Een Waterman is een rebel. Jullie houden ervan om dingen om een net iets andere manier aan te pakken dan anderen. Jij houdt ook niet van labels. Maar als je eenmaal een partner hebt, is het voor die persoon uiteindelijk wel nodig om een label op jullie relatie te plakken. Als je dit niet doet krijgen zij het gevoel dat jij ze niet leuk genoeg vindt, en daardoor loop je veel mooie connecties mis.

Vissen

Vissen bieden altijd een luisterend oor. Jullie luisteren altijd eerst naar wat een ander zegt en reageren hier pas op als ze alles uitgesproken hebben. Hierdoor kom je soms over alsof je geen eigen mening hebt en weet je partner niet hoe jij je voelt. Maar Vissen hebben juist zo veel emoties. Wees daarom niet bang om ze uit te spreken, dit is juist voordelig in deze situatie!

Lees ook: Deze sterrenbeelden duiken sneller het bed in met hun ex