Zien: dit is de nieuwe vriend van Margaux van De Bachelor België

Media door Elsemieke

Dat de succesgarantie van de Bachelors in Nederland en België niet erg hoog is, lijkt een feit. Toch vinden de kandidaten meestal wel de liefde via een andere weg. Zo ook voor Margaux van De Bachelor België. Ze showt haar nieuwe vriend via The Gram. 

Margaux De Bachelor België: nieuwe vriend 

Margaux Verbestel kan je nog herkennen van haar deelname aan De Bachelor België. Ze gaf zich op voor een romance met Fabrizio Tzinaridis. En met succes. De twee boterden zelfs zo goed, dat zij en de tattookoning tot de finale kwamen. Helaas moest Margaux uiteindelijk het veld ruimen voor Marieke, waar Fabri meer gevoelens voor bleek te hebben.

Zien: Madieke van De Bachelor showt killerbody op Instagram

De liefde gevonden voor Margaux De Bachelor België

Na afloop van De Bachelor liep het al snel stuk tussen Fabrizio en Madieke, waardoor de Grieks-Belgische tattookoning nog contact met Margaux zocht in een poging het gevoel weer op te wekken, maar dat werd ook niet een serieuze relatie. Maar nu is Margaux dan toch onder de pannen wat de liefde betreft. Volgens de Belgische krant Metro heeft de Vlaamse schone een relatie met Michaël Bertjens uit Tongeren. “Alles wat ik wil en nodig heb”, jubelt Michaël bij een kiekje met Margaux. 

Knappe spierbundel

Nu Rick van De Bachelorette - de Nederlandse versie - in een aflevering helaas geen roos heeft gekregen van Sylvia Geersen, is hij verder gegaan met daten. "Ik ben verschrikkelijk onhandig met vrouwen. Altijd geweest en ik zal het altijd blijven", zei hij in het interview met RUMAG over de kritiek die hij heeft gekregen. Dat betekent wel dat de knappe spierbundel weer verder is  gegaan met zijn (dating)leven. En met succes! In gesprek met RUMAG vertelt Rick namelijk glunderend dat hij een dame gevonden waar hij al zijn hoffelijkheid op kan loslaten. Fun fact: hij heeft haar alleen nog niet ontmoet.