Bij Sharon Flowers in Purmerend shop je unieke zijden bloemen voor je interieur

Lifestyle door Elsemieke

Staan je bloemen een week op de vaas, dwarrelen de blaadjes alweer op de grond. Om over water geven nog maar te zwijgen. Met zijden bloemen tackel je die problemen. Heb je inspiratie nodig, dan is de feestelijke opening van Sharon Flowers' showroom wat voor jou. Op 25 maart kun je zijden bloemen shoppen mét korting! 

Zijden boeket shoppen bij Sharon Flowers

Nu duurzaamheid wereldwijd een belangrijk topic is, kunnen we niet meer om de zijden bloemen trend heen. En als je denkt dat zo'n boeket er nog uitziet als een treurig hoopje plastic in een vaas, dan heb je het mis. Zijden bloemen zijn een alternatief voor verse bloemen. Nee; ze zijn niet van echt te onderscheiden. Helemaal handig dat je ze geen water hoeft te geven, maar ook de aarde is je dankbaar. 

Als je zijden linten tot een bloem draait, dan krijg je een zijden boeket. En dat scheelt je in de portemonnee. Ga maar na hoeveel je per jaar kwijt bent aan verse bossen die na een week de geest geven. Je telt boven de 20 euro per boeket neer... De kunstbloemen gaan veel langer mee. 

De boeketten bloemen zien er niet alleen kwalitatief steeds beter uit doordat er vaker kunstzijde wordt gebruikt, ook hangt veel af van de vaardige vingers van de bloemist. En laat Sharon Flowers zich hier nu net in gespecialiseerd hebben. Samen met haar vader zorgt ze dat er bij jou de beste kwaliteit zijden bloemen op je keukentafel, salontafel of aanrecht hebt staan. Op haar website kun je veel inspiratiebeelden vinden van boeketten, om te kijken of er wat tussen zit voor jou. De boeketten worden al zo gemaakt dat je hem met vaas en al mee naar huis kunt nemen.

200 m2 vol bloemen

Twijfel je nog welke vaas en zijden bloemen het beste matchen bij jou thuis? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Sharon Flowers. Heb je 25 maart nog niets te doen, dan zet zij alvast de champagne voor je koud. Als je op die dag een bezoekje brengt aan de showroom, dan kan je een boeket uitkiezen met een leuke korting. Wat dacht je van 200 m2 vol inspiratie, creaties en vooral héél véél bloemen?! En geen zorgen: Sharon zorgt voor de hapjes en drankjes. Hieronder zie je een impressie van de aankomende grand opening. Of neem een kijkje op de website. Laat je ons weten hoe het was?