Hier kun je Temptation Island Mike en Evie al van kennen

Media door Elsemieke

De kogel is door de kerk: de koppels van Temptation Island 2023 zijn bekend. Vanaf 30 maart zien we hoe de kandidaten in Mexico testen of hun relatie for ever is, of dat ze beter een einde kunnen maken aan de verbintenis. Evie en Mike van Temptation Island doen ook mee, maar hier kun je ze al van kennen. 

Hier kun je Temptation Island Mike en Evie al van kennen

Evie van Vliet en Mike Koot durven de relatietest aan te gaan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2023. Mike is DJ en muzikant en hij komt uit Haarlem. Evie van Vliet is een echte Rotterdamse die zichzelf omschrijft als ambitieus en sociaal. Ze studeert momenteel voor haar diploma in de communicatie, maar ook heeft ze een eigen bedrijf in de mode: Sisterhoods. Ook de Insta van dit eerste koppel is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @djkleinemike en @evievanvliet. Maar wie is dit eerste uitgelekte koppel eigenlijk? 

Temptation Island Mike en Evie als vervanging 

Het kan heel goed zijn dat je de twee al kent! Ze deden namelijk allebei als singles mee aan een eerder seizoen van dit programma, maar ná de afleveringen vonden ze de liefde. Bij elkaar dus. Inmiddels zijn ze twee jaar gek op elkaar. Toch gaat het niet altijd even goed. Evie wil namelijk heel graag kinderen, in tegenstelling tot Mike. Hij geniet nog wel van zijn relaxte leven zonder kleine kotertjes. Fun fact: Mike en Evie vervingen Dennis Roos en Olivia last-minute. Yes: die twee kemphanen die ook bekend zijn van Ex On The Beach en Temptation Island. De twee kwamen niet door de mentale tests van de productie. En dat is maar goed ook, want de twee zijn inmiddels alweer uit elkaar. Wij zijn benieuwd hoe Mike en Evie het ervan afbrengen in Mexico!