André Hazes is nu anderhalf jaar clean: "mijlpaal"

Celebs door Elsemieke

André Hazes heeft anderhalf jaar geen drank of drugs meer aangeraakt. Speciaal voor deze maalpijl heeft hij een foto van de munt die hij daarvoor heeft gekregen op zijn Instagram Stories gedeeld. De munt staat symbool voor het feit dat hij al 18 maanden geen drank of drugs heeft aangeraakt.

André Hazes al anderhalf jaar clean: "mijlpaal"

André Hazes stopte in september 2021 met publieke optredens vanwege een burn-out. Later bleek dat de zanger worstelde met een zware drank- en drugsverslaving. In zijn documentaire Crossroads vertelt hij hier uitgebreid over. "Het leek me zo tof om te kunnen zeggen: 'Ik ben al anderhalf jaar clean en nuchter.' Ik had nooit gedacht dat ik zo'n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zo ver...", luidt de caption van André onder de foto.

Afgelopen weekend maakte André Hazes tijdens de optredens van Holland zingt Hazes zijn comeback op het podium. Zonder verdovende middelen, dus. Maar wel mét zijn ex Monique Westenberg. Hij verklaarde opnieuw de liefde aan Monique Westenberg. Het lijkt er behoorlijk op dat de twee weer samen zijn. "Mijn hart ligt voor altijd bij jou.” Ook zijn moeder Rachel was bij het optreden, terwijl hij met haar naar eigen zeggen momenteel geen contact meer heeft.

Goede en slechte tijden

Op Instagram deelde André een zoenende foto waar hij Monique backstage ziet. "Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde. Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden."