Foutje, bedankt: 'paasmarshmallows' van Aldi hebben een wel héél pikante vorm

Eten door Rochèll

Het is nog maar begin maart, maar de schappen in de supermarkten liggen alweer vol met snoepgoed voor Pasen. Paaseitjes, koekjes, snoepjes. En Paasmarshmallows, die bestaan ook. Bij Aldi vind je de marshmallows in het assortiment. Al zien de paasmarshmallows er niet helemaal uit zoals verwacht. Ze lijken niet echt op kuikentjes en konijntjes, maar wel op iets anders...

Een leuk idee, dat was het wel. De uitvoering? Die was helaas iets minder. Een klant van de winkelketen plaatste een foto van de snoepzak op Twitter, en schrijft: "Sorry Aldi, maar dit is geen konijn", gevolgd door een lachende emoji. Ze ontvangt veel reacties op haar tweet. "Je hebt niet eens geprobeerd om er een konijn van te maken, of wel?", richt iemand anders een tweet naar Aldi.

Pikante vorm 'paasmarshmallows'

Als je heel erg je best doet, dan kun je er misschien een konijn of kuiken in zien. Maar laten we eerlijk zijn: de vorm van deze spekjes doen ons aan iets heel anders denken. Ze lijken meer op penissen. Hilarisch! Ook Aldi kan er om lachen. Zo reageren ze op de tweet met: "We kunnen dit niet eens verdedigen".