Cadeautip voor kerst: parfum voor je huis

Op zoek naar een origineel cadeautje dat altijd van pas komt? Dan zit je goed met huisparfums. De luxe room diffusers van Alefia komen in allerlei geuren: zoet of puur natuur. Zo is er voor ieder wat wils en is het een ideaal kerstcadeautje. Ook handig om ervoor te zorgen dat het na het gourmetten ook weer lekker ruikt!

Lees ook: 10 cadeaus onder de 25 euro

Luxe parfums: maar dan voor het huis

Als je jezelf altijd lekker wilt laten ruiken, waarom je huis dan niet? Met het brede assortiment van Alefia is er genoeg om uit te kiezen. Alefia biedt namelijk room diffusers, room sprays, parfumcards (handig voor in je kledingkast!) en geurkaarsen aan. Zo is er voor elke hoek van het huis een passend product én geur ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor woody & floral, sweet & fruity, floral & sweet of woody & citrus. Als je geen idee hebt welke je moet kiezen, no problemo: allemaal ruiken ze superlekker, dus een verkeerde kant kan je niet op.

De producten bevatten een hoog percentage parfum, waardoor ze niet te vergelijken zijn met het huisparfum-next-door. Qua prijs zou je bijna niet merken dat je luxe huisparfums koopt. Voor de vier duurste producten betaal je maar liefst een maximum van €17(!). En daar worden wij én onze portemonnee erg gelukkig van. 

Ideaal kerstcadeautje

De parfums zijn daarbij ideaal om als cadeautje te geven door de luxe verpakking. Zowel de geur als het design van de parfums doen denken aan wat je bij de parfumerie koopt, maar dan met een laag prijsje. De parfum van Alfina is het cadeautje wat je aan iedereen kunt geven. Want wie wil nou niet dat zijn of haar huis lekker fris ruikt? Zeker voor het ontvangen van gasten, is het een dikke plus als je huis niet een uur in de wind stinkt door het net bereidde kerstdiner. Of gewoon lekker zelf houden, dat kan natuurlijk ook. Want hoe fijn is het als je gasten kan ontvangen in een huisje dat ruikt naar frisse bloemen? Kamers die lekker ruiken, all day, everyday

Winactie

Op Instagram loopt nu een winactie waarmee jij gratis Alefia huisparfums kunt winnen! Klik op onderstaande foto om te weten te komen hoe je kansmaakt. De huisparfums zijn vanaf 11 december één week exclusief verkrijgbaar bij de Aldi. Rennen dus, want ze zijn tot 18 december te koop.

 

Lees ook: Dit zijn de lekkerste parfums voor de feestdagen