Koopje: vlieg naar Ibiza, Londen of Dublin (en meer) voor maar €24,99

Reizen door Rochèll

Wie niet vies is van reizen, moet nu even goed heel goed opletten. Er zijn namelijk weer veel aanbiedingen beschikbaar, waardoor jij voor een prikkie naar een bestemming naar keuze vliegt. Zo zijn er vliegtickets naar Ibiza, Londen of Dublin te vinden voor maar €24,99. Ja, echt! Deze kans kan een reisliefhebber absoluut niet laten schieten.

Een weekje naar Ibiza om te feesten met je vriendinnen, een lang weekend met je lover naar Pisa, of voor een midweek richting Dublin met de familie: het kan allemaal. En zo'n reis hoeft helemaal niet duur te zijn. Eens in de zoveel tijd stunt vliegmaatschappij Ryanair met aanbiedingen, en dat is nu dus het geval! 

Goedkope vliegtickets

Er staan behoorlijk wat bestemmingen binnen Europa in de lijst. Er staan wat aanbiedingen voor €24,99 tussen, maar ook een aantal vliegtickets die heel iets duurder zijn. Rond de €50, bijvoorbeeld. En dat is natuurlijk nog steeds niet duur. Op de website van Ryanair vind je alle bestemmingen en kun je direct je vliegtickets boeken. Tijd om je koffers te pakken!