Dit zijn de leukste cadeautjes voor vaders

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Het duurt nog even voordat het Vaderdag is. Maar dat betekent niet dat we onze lieve vaders niet eens een keertje extra in het zonnetje mogen zetten. Of je vader nou binnenkort jarig is, of als je hem gewoon iets wil geven omdat het kan, dit zijn de leukste cadeautjes voor vaders.

Lees ook: 6x cadeaus voor iedere moeder

Bordspelletjes

Bordspelletjes spelen is iets dat velen van ons veel gedaan hebben in onze jeugd. Van Mens erger je niet tot Monopoly en van Stratego tot 30 seconds. Vaders kunnen best fanatiek zijn met bordspelletjes. Geef hem daarom een nieuw spel cadeau zodat jullie weer gezellig een spelletje kunnen doen als je op de koffie komt.

30 Seconds ® Bordspel - €29,99

Een massagegun

Lijkt jouw vader altijd last van z'n rug te hebben? Geef je vader dan een fijne massagetool cadeau. Hier gaan ongetwijfeld wat ongepaste dad jokes uit voortkomen, maar achteraf gaat hij je zeker dankbaar zijn voor dit nuttige cadeautje. Ook heeft hij hier meer aan dan aan dagje spa, aangezien hij altijd en overal de zere rug kan verhelpen.

Silvergear® Professionele Massage Gun – Massagepistool - 6 Standen - 4 Opzetstukken – Sport Massage en Spiermassage - Deep Tissue Massage - €29,99

Een bullet blender

Voor alle fit dads is dit het ideale cadeau. Met deze miniblender kan jouw vader de lekkerste smoothies maken. En het fijne aan deze tool is, is dat je in deze blender precies één smoothie kunt maken. Dat scheelt een hoop overbodig schoonmaakwerk! Ook krijg je bij de blender een aantal handige deksels die je vader kan gebruiken om zijn smoothie mee op pad te nemen. 

Nutribullet Blender Exclusive - 10-delig - 900 Watt - Grijs - €99,95


Skincare

Goed voor je huid zorgen is voor iedereen belangrijk! Ook voor mannen. Geef je vader daarom een leuke starterskit met producten die hij zeker gaat willen gebruiken. Je kunt er zelfs een hele vader-dochter spadag van maken! Als je vader een baard heeft, kan het ook erg leuk zijn om hem producten te geven om zijn baard mee te verzorgen en stylen. 

BARBER PRO Gentlemen's Sheet Mask Rejuvenating and Hydrating with Anti-Ageing Collagen - €4,95

Lego Bonsai boompje

Sommige mensen hebben groene vingers, anderen kunnen planten maar moeilijk in leven houden. Als jouw vader onder deze tweede categorie valt, is een Lego boompje het cadeau voor hem. Hiermee heeft hij plezier met het in elkaar zetten van het boompje en heeft hij een mooi decoratiestuk voor in huis om naar te kijken. En deze hoeft hij gelukkig geen water te geven.

LEGO Creator Expert Bonsaiboompje - 10281 - Botanical Collection - €34,99

Een grappig boek

If all else fails, kunnen we het cadeautje altijd nog baseren op iets dat alle vaders hebben: humor. Geef je vader een boek vol met inspiratie voor nieuwe dad jokes. Hiermee geef je hem weer genoeg materiaal om de hele familie mee aan het lachen te maken!

All New Dad Jokes - €13,99

Lees ook: De leukste cadeaus voor iemand die gek is op koffie