6x cadeaus voor iedere moeder

Cadeaus & hebbedingetjes door Mozhda

De liefde voor onze moeders is eindeloos. Een cadeau geven is één van de manieren om die liefde uit te drukken. Toch kan het lastig zijn om een cadeau uit te kiezen. Geen paniek: met deze cadeaus kun jij je moeder zeker verrassen!

1. Ultransmit Aroma Diffuser N10 €69,99

Met deze diffuser kan je een heerlijk geur verwelkomen in het huis van je moeder. De diffuser verdampt essentiële oliën op een milieuvriendelijke manier. Het stoot met hoge frequentie trillingen met heerlijke stoom uit. Het heeft een uniek design dat een moderne draai aan haar interieur geeft.

 

Diffuser

2. Leren pasjeshouder €24,98

Speciaal voor de georganiseerde mama’s: in deze fashionable pasjeshouders kan ze al haar pasjes sorteren. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is ook een kleurrijke pasjeshouder die direct opvalt. Het Scotch & Soda-logo staat er in gouden letters op. Het zijn onmisbare card holders, dus!

Leren pasjeshouder

3. I Love You ketting €24,95

Geef dit geschenk aan je moeder om je liefde aan haar te uiten! Je hoeft geen woord tegen haar te zeggen: de 4 magische woorden ‘ik hou van je’ staan in deze ketting in maar liefst 100 verschillende talen. De ketting heeft niet alleen een prachtige boodschap, maar wordt ook geleverd in een chic witte-gouden doosje.

Ketting

4. Lather & Slather Shea Big Gift Case €45,-

Tijdens deze koude dagen krijgen we sneller last van droge huid. Dit bodycare cadeau is speciaal voor de moeders met droge huid. Het bevat intensief verzorgende Body Butte, gemaakt van Community Fair Trade-sheaboter. Het bestaat uit Shower Cream, Body Butter, Body Mist, Hand Balm en grote badbloem. Deze producten zijn ideaal voor het ontspannen!

Lather & Slather

5. Moisture SurgeHydrate & Glow Set €24,99

Clinique is hier! We gunnen onze moeders niks anders dan het beste! Zo bestaat deze geschenkdoos uit 3 hydradatie heroes die haar huid helpen tegen vochtverlies. Daarnaast voeden de producten haar huid en verminderen ze wallen en donkere kringen. Met deze skin care producten houdt je moeder haar huid jong en stralend!

Moisture surge

6. 3-Pack Mother´s Day Socks Gift Set €35,-

Kleurrijke sokken zijn waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt bij een geschenk voor je moeder. Maar met deze sokken tover je zeker een glimlach op haar gezicht! ‘World’s strongest mom’ staat er op één van de sokken. De geschenkdoos bestaat ook uit roze sokken met strong arm-symbolen erop. Bovendien zitten er schattige blauwe sokken in die ze met haar outfits kan matchen.

Happy socks