Semie (24) is een sugar baby en valt op rijke mannen: "relatie met 36 jaar oudere man"

Relaties door Rochèll

Haarkleur, oogkleur, voorkeur voor sekse: iedereen heeft wel een type. Zo ook Semie (24). Ze noemt zichzelf een sugar baby en komt uit voor haar voorkeur op gebied van liefde. "Mijn type is rijk", vertelt ze. Ze heeft dan ook een man aan de haak geslagen die helemaal in haar straatje past. "Ik ben verliefd geworden op een man die 36 jaar ouder is dan ik."

"Iedereen heeft een type, en mijn type is rijk"

Zes jaar ontmoette ze Semie de inmiddels 60-jarige Claudio op een datingsite en sindsdien is het helemaal raak in de liefde. "Iedereen heeft een type, en mijn type is rijk", vertelt ze. Het liefdesverhaal van de twee begon toen Claudio contact zocht via een datingssite. "Hé pop, hou je van sushi?", was de zin waarmee hij het ijs brak. Ze besloten elkaar te ontmoeten en zagen elkaar sindsdien steeds vaker. "Binnen drie maanden trok ik bij hem in."

Enthousiasme vanuit Semie's vrienden en familie was er niet gelijk. Ze wisten niet of ze Claudio konden vertrouwen. Inmiddels is dat wel anders. "Nu zijn ze dol op hem. Ik heb het mijn familie een tijdje niet verteld, maar nu steunen ze me echt en beseffen ze dat we verliefd zijn", vertelt ze. Semie's contact met de familie van haar vriend is goed. Naast dat ze een man heeft gevonden, is ze nu ook oma van vier kleinkinderen. Geweldig, vindt ze.

Lees ook: Damea (31) werd verliefd op haar sugar daddy (61): "door hem voel ik me speciaal"

Afspraken over geld

Semie en haar vriend Claudio hebben geen afspraken gemaakt over geld. Wel heeft ze een creditcard en is Claudio degene die de rekeningen betaalt. "Dus het is niet zo dat ik een vast bedrag krijg, het is niet iets dat we hebben besproken."

Meningen van anderen

Meningen van anderen zijn er genoeg, maar die doen het stel niet zoveel. "Het leven is te kort om ons zorgen te maken over wat mensen te zeggen hebben," legt Semie uit. Daarnaast is er volgens haar ook veel onbegrip rondom het begrip 'sugarbaby'. Het heeft volgens haar niets te maken met sekswerker of escort zijn, zoals sommigen misschien denken. "Het gaat over daten met welvarende mannen en ervaringen opdoen die je niet zou krijgen met iemand van dezelfde leeftijd als jij."