Vrijgezel? IKEA organiseert een speeddate in showroom en restaurant

Single & daten door Rochèll

Ben jij gek op IKEA én ben je vrijgezel? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je. Mits je wat aan je vrijgezellenstatus wilt veranderen, in ieder geval. IKEA organiseert namelijk een speeddate voor 1000 vrijgezellen. Misschien ontmoet jij je toekomstige lover dus wel tijdens een bijzondere date in de showroom of het restaurant van je favo winkel. Romantisch verhaal voor later, toch?

Speeddate in IKEA

Het evenement heet 'Date voor de planeet' en is een initiatief van IKEA in Utrecht. Op zaterdag 4 februari zullen de showroom en het restaurant van dat filiaal omgetoverd worden tot ultieme dateplekken. Er is plek voor maar liefst 1000 vrijgezellen. Om eventuele ongemakkelijke eerste dates te voorkomen, worden alle vrijgezellen voorzien van een goodiebag. Hierin zitten onder andere 'gespreksstarters'. 

Aanmelden

Iedereen die boven de 18 jaar oud is en een date in de IKEA wel ziet zitten, kan zich aanmelden via de website van IKEA Utrecht. Bij je aanmelding geef je ook gelijk al je interesses aan, zodat ze de beste match voor je kunnen vinden. Om 19.00 uur sluiten de deuren voor de reguliere gasten, en kunnen alle deelnemers zich melden. Om 20.00 uur luidt het startsein en kunnen de speeddates beginnen. Tot 21.30 uur klinkt er om de vijf minuten een 'buzzer', waarna iedere vrijgezel doorschuift naar de volgende gesprekspartner. 

Aandacht voor energiebesparing

Het speeddate evenement wordt natuurlijk niet zomaar georganiseerd. Met dit initiatief wil IKEA aandacht vragen voor energiebesparing in huis. Het idee erachter? Als je samen bent, bespaar je energie. Er hoeven namelijk veel minder apparaten aan te staan. Slim bedacht!