WIN: Een slaapkamer make-over van IKEA!

Winacties door Redactie Ze.nl
Je huisje is afgelopen maanden helemaal winterklaar gemaakt en ziet er supergezellig uit met kaarsjes, mooie kussentjes en vazen. Maar… die aftandse slaapkamer! Die heeft een drastische make-over nodig. Mooi, lees dan snel verder.
 
Want ja, die woonkamer hou je nog wel aardig bij: je ruimt ‘m op, maakt ‘m schoon, koopt wat mooie meubels en fleurt ‘m op met accessoires. Maar die slaapkamer, dát is een ondergeschoven kindje geworden. Het voornemen dat je die ruimte eens grondig gaat aanpakken heb je nog steeds, maar is inmiddels uitgesteld tot 2015 wegens ‘een drukke agenda’... 
 

Slaapkameronderzoek IKEA
Terwijl het juist zo belangrijk is om in een fijne en gezellige slaapkamer te slapen, zodat je goed tot rust komt! Over fijn slapen gesproken: wist je trouwens dat een derde van de koppels het liefst met de rug naar elkaar toe slaapt ’s nachts? Op de tweede plek komt het alom bekende lepeltje-lepeltje. Daarnaast slapen we gemiddeld zeven uur per nacht, en als we dan toch wakker liggen, heeft dit het vaakst te maken met werktroubles. Dit en meer blijkt namelijk uit het slaapkameronderzoek van IKEA onder 1.100 Nederlanders.
 
De slaapkamer make-over
Maar goed, terug naar de slaapkamer make-over! Echt lekker slapen begint dus bij IKEA. En om dit te bewijzen trekt de IKEA Slaapkamerbrigade het land in om vijf slaapkamers in Nederland volledig op te knappen. Van meubels en een nieuw matras tot textiel, verlichting en andere accessoires. En het állerbeste nieuws is dus dat Ze.nl een van deze make-overs weg mag geven, woohoo!
 

Het gaat dus niet alleen om een nieuw bed en matras, maar de complete slaapkamer krijgt een re-styling. Van nieuwe gordijnen, vloer - mocht dat nodig zijn - en een kleurtje op de muur, tot opbergsystemen en verlichting. Als je de winnares bent, komt er voorafgaand aan de make-over een stylist van IKEA bij je langs om aan de hand van je persoonlijke wensen het ontwerp van jouw droomslaapkamer te creëren. De stylist zal er samen met jou de slaapkamer van je dromen van maken! En natuurlijk zal het eindresultaat op Ze.nl te bewonderen zijn.
 
Wat moet je doen?
Klik HIER om je aan te melden. IKEA kan via de speciale link zien dat je je via Ze.nl hebt opgegeven. De woongigant maakt dan zelf een selectie van dertig finalisten, die ze nog een aanvullende vragenlijst sturen, plus het verzoek om een foto in te zenden van je slaapkamer. Uiteindelijk kiezen zij op basis daarvan de vijf winnaars. En één daarvan zal een Ze-leZeres zijn!

De winactie loopt tot dinsdag 28 januari. Heel veel succes!