WIN: 3x haarverzorgingspakket van Aussie

Winacties door Redactie Ze.nl
Dat de kou voor ons haar niet veel goeds doet, moge wel duidelijk zijn. Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen ziet statisch haar als dé grootste haarfrustratie in de winter. Maar no worries, want wij geven heerlijke haarverzorgingspakketten van Aussie weg!
 
Er is toch wel meer in het leven dan je haar? Natuurlijk, dat begrijpt Aussie ook wel. Toch blijkt, uit onderzoek van dit haarverzorgingsmerk, dat meer dan 60% van de ondervraagde vrouwen het belangrijk vindt dat hun haar goed zit. Tja, met een mooie volle coupe voel je je toch wel wat aantrekkelijker. Aussie snapt ons in ieder geval erg goed met hun filosofie: "There's more to life than hair, but it's a good place to start..."


Feest!
Aussie viert dit jaar haar 2nd Aussieversary en daarom heeft dit haarverzorgingmerk een haaronderzoek laten doen. Wat blijkt? 41% van de deelneemsters is het meest jaloers op het haar van Katja Schuurman. Maar ook Yolanthe Sneijder Cabau en Lieke van Lexmond zijn populair. En omdat ons haar dus toch wel belangrijk is voor ons humeur, laat dit merk ons niet in de steek. Voor ieder haartype - gekleurd, lang, droog, beschadigd, futloos of pluizig - heeft Aussie een passend product dat het haar voedt, verzorgt en een levendige uitstraling geeft. Waar je deze producten kunt scoren? Nou, goed nieuws: sinds kort kun je de producten van Aussie gewoon bij Kruidvat om de hoek kopen. De producten waren al langere tijd verkrijgbaar bij Etos.
 
Miracle Moist 
Om jouw onhandelbare, statische lokken een handje op weg te helpen, geven wij 3x een haarverzorgingspakket weg. Het pakket bevat een 3 Minute Miracle Reconstructor. Dit intensieve haarmasker is jouw redding deze winter! Het geeft jouw lokken extra liefde en zorgt voor een glad en vol effect. Maar het pakket bevat ook een heerlijke shampoo en een intensieve conditioner. Alle ingrediënten voor een coupe fabulous dus!


De hoofdprijs: weekendje weg!
Wij hebben nog meer goed nieuws! Heb jij wel zin in een heerlijk weekendje weg met je vriend? Even ontstressen in de sauna en romantisch dineren bij kaarslicht? Je maakt namelijk ook kans op een Aussie-style hotelovernachting voor twee personen in designhotel Mainport in Rotterdam! Dit arrangement heef een totale waarde van € 400 en is inclusief sauna, whirlpool, een verzorgd diner voor twee en nog véél meer. Een luxe en romantisch uitje is het dus wel te noemen. Wil jij kans maken op deze heerlijke prijs? Klik dan hier

Winnen
Doe mee met de winactie en maak 3x kans op een haarverzorgingspakket met winterproof producten van Aussie met een totale waarde van € 35 per goodiebag! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 6 januari 2014.