WIN: 3x little black dress van s.Oliver

Winacties door Kristie
Heb je op de valreep nog een leuk jurkje nodig voor de jaarwisseling? En is een little black dress bij jou altijd welkom? Goed nieuws: om het nieuwe jaar knallend te beginnen, mag Ze.nl 3x dit casual zwarte jurkje weggeven!

De mooiste tijd van het jaar (tenminste, voor velen) komt eraan: Kerst en natuurlijk Oud & Nieuw! Naast een knusse en gezellige tijd is het natuurlijk ook een drukke tijd. Je moet misschien wel een fantastisch driegangenmenu in elkaar flansen, of je hebt nog honderden cadeaus die je moet inpakken... Kortom: voor je outfit heb je nog geen tijd gehad. Geen nood, wij helpen je uit de brand. Bij Ze.nl maak je namelijk 3x kans op onderstaand jurkje van QS by s.Oliver!

 
S.Oliver
Kun je niet wachten om in een sexy dress te schieten en wil je kijken wat er nog meer van dit merk te vinden is? Klik dan hier en neem een kijkje in de webshop! Als je nu bestelt, heb je je kleding nog voor de feestdagen in huis. Je kunt trouwens niet alleen jurkjes kopen bij s.Oliver, maar ook talloze sieraden, tassen, blousen en schoenen. Daarnaast wordt je kleding kosteloos verzonden en kun je deze ook for free retourneren. Heb je iets bij s.Oliver besteld dat je wilt ruilen? Ook dat kan binnen 14 dagen. Wij hebben alvast een een paar mooie kerstitems geselecteerd die je kunt combineren met het jurkje.

Winnen?

Wil jij kans maken op 3x een little black dress van QS by s.OliverOm mee te doen dien je Ze.nl te liken op Facebook. Vul vervolgens hieronder je maat in (het jurkje is beschikbaar vanaf maat XS tot en met XXL) én je huisadres! Simpel toch? De actie loopt tot en met 26 december 2013

Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.