YouTuber en influencer Jade-Anna van Vliet (18) koopt eerste huis

Beroemdheden door Elsemieke

Ze is pas 18 jaar oud, maar je kunt haar nu al scharen onder Nederland's grootste influencers: Jade Anna van Vliet. Onlangs verbrak ze haar relatie met Gio Latooy om alleen te gaan wonen in haar geboortestad Heemskerk. We vertellen je alles over deze jonge succesvolle influencer. 

YouTuber en influencer Jade-Anna van Vliet 

Gio Latooy en Jade woonden gedurende hun relatie samen in een enorme villa in de buurt van Rotterdam, maar sinds zij de relatie verbrak, woont ze weer bij haar moeder. Lang blijft ze daar echter niet, want ze heeft een huis gekocht, zo laat ze weten in een reeks foto's op haar Instagram. Hoe oud deze succesvolle ondernemer is, vraag je je misscien nu af? Afgelopen zomer werd ze 18 jaar, dus ze is er vroeg bij met een eigen huis. "Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen, had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots, en ik kan niet wachten op dit nieuwe avontuur!", luidt de caption onder de foto.

Juultje Tieleman: leeftijd, vermogen en biografie

Jade-Anna Van Vliet YouTube

De inmiddels ex van Gio Latooy timmert hard aan de weg als influencer. Op YouTube heeft ze zo’n 250.000 abonnees verzameld en op Instagram tikt de teller bijna de 900.000 volgers aan. Je ziet hieronder de video waarin ze over haar nieuwe huis vertelt. In de TikTok-video daaronder kan je meer beelden van haar droompaleisje zien, waar ze rond juli 2023 zal intrekken. De influencer wordt in die maand dan ook 19 jaar oud.

 

@tiktoknlexpose Jade Anna (18) koopt eerste eigen huis. Verdiend? #foryou #jadeanna #huis #gio #tiktoknlexpose ♬ Sunny Day - Ted Fresco

Over Jade-Anna van Vliet

Volledige naam
Jade-Anna Van Vliet
Geboortedatum
15 juli 2004 (leeftijd 20 jaar)
Geboorteplaats
Heemskerk
Huidige woonplaats
Heemskerk
Relatiestatus
single

Vermogen Jade-Anna Van Vliet

Jade verdient dit jaar tot nu toe meer geld dan Gio, zo vertelde het toen nog stel in een vlog van Gio. Wel zei Gio dat hij verwachtte dat hij zijn toen nog vriendin in ging halen. Met haar Youtube video’s is het duidelijk dat Jade meer geld verdient dan haar leeftijdsgenoten. Met Youtube video’s maken verdien je immers geld door advertenties, producten die je krijgt toegestuurd en commerciële samenwerkingen. Dat kan zowel via Instagram, TikTok als YouTube. Hoeveel geld ze precies verdient, is niet duidelijk. 

Instagram Jade-Anna Van Vliet

Hot or Not?

  • Yes! (11)
  • Nope! (9)