Tranendal na zoenpartij in de hottub: "liefde kan je niet afdwingen"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering slaat de vonk echter wél over. In de hottub, welteverstaan. John en Sylvana uit ‘Lang Leve de Liefde' zorgen voor opvallende televisie.

Hete taferelen in de hottub bij Lang Leve De Liefde

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. John en Sylvana zoenden flink in de hottub, maar de volgende ochtend besloot John om roet in het eten te gooien. Terwijl Sylvana graag wil verlengen - “ik vond het leuk, je bent een leuke vent" - denkt haar date daar anders over.

De zoenpartij in de hottub vond hij wel fijn, zo werd duidelijk. De twee waren wel tot elkaar aangetrokken, maar dat is niet altijd een garantie voor een succesvolle date, zo is vaker gebleken in Lang Leve de Liefde. “We hebben dezelfde humor en als we kussen voelt het goed.” Ondanks de speeksel uitwisseling, is John niet te porren voor nog een date met Sylvana. “Ik heb er moeite mee dat jij van nul naar honderd gaat en terug. Ik heb een vaste lijn nodig. Ik mis net de laatste tien procent.”

In tranen

Wanneer John zijn spullen pakt, vloeien de tranen bij Sylvana. "Maakt niet uit, ga maar gewoon lopen. Je kunt liefde niet afdwingen”. Wanneer hij daarna de deur voor haar openhoudt, is ze blij met zijn houding. “Dat mag je nog wel eens voor me doen”, merkt ze op. “Jammer, maar helaas”, klinkt het als ze teleurgesteld de villa verlaat.

Lees ook: Steamy scènes in Lang Leve De Liefde: "dat vind je wel lekker, hè?”