Babynieuws: Melvin van B&B Vol Liefde wordt vader

Media door Elsemieke

Herinner je je Melvin nog, die meedeed aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde? In het eerste seizoen reisde hij naar Italië af om te proberen het hart van Debbie te veroveren, maar dit was niet succesvol. Melvin heeft inmiddels een vriendin én nu wordt hij ook nog vader!

B&B Vol Liefde Melvin wordt vader

Melvin reisde in het eerste seizoen naar Italië om het hart van Debbie voor zich te winnen. Zonder succes, want Debbie stuurde uiteindelijk alle mannen naar huis. Na zijn deelname ging het gelukkig al snel beter met Melvin. Hij werd verliefd op Valesca. Tijdens de reünie van het datingprogramma op RTL 4 zei Melvin namelijk dat hij iemand ontmoet had. "En daar ben ik heel blij mee." 

Het gaat kennelijk zó goed tussen de twee, dat Melvin in een Instagram Story een foto deelt van de echo. Ook staat er een kaartje bij. “Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle all the way. Oh what fun, it is to say there’s a baby on the way!” Valesca is uitgerekend in juli 2023. Gefeliciteerd, beiden! Wij zijn heel benieuwd naar de kleine spruit.

melvin B&B vol liefde

Debbie van B&B Vol liefde

Niet alleen Melvin heeft geluk in de liefde, ook voor B&B eigenaresse Debbie hangt romantiek in de lucht! “Laten we het zo zeggen: B&B Vol Liefde heeft mij geholpen om erachter te komen wat ik wel echt wil. Dat kwam vrij snel na het programma. Ik kan er nu wel iets meer over vertellen, maar ik wil hem buiten de media houden. Ik kan wel zeggen dat het een Italiaan is”, zei Debbie al eerder. Ze deelde toen op Instagram een foto waarop ze samen met hem te zien is, maar net niet helemaal. “Ik respecteer zijn keuze om niet zichtbaar te zijn op social media."

Zien: B&B Vol Liefde-Hans en Petra vieren eerste kerst samen