Lize Korpershoek filmt de samensmelting van haar twee katten en dat is de must see van dit moment

Media door Laura

Mocromaffia, Expeditie Robinson of The Haunting of Hill House kunnen ons gestolen worden. De spannendste serie van dit moment is zonder twijfel te vinden op het Instagram-account van Lize Korpershoek. Haar internet famous-kat Dirkie heeft er namelijk een huisgenootje bij: Dennie. Stapje voor stapje moeten de twee pluizige bollen aan elkaar wennen en Lize filmt het hele voorval in tientallen stories. En dat is sensationeler dan je denkt.

Lees ook: Wow: Deze deelnemers van Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw lijken sprekend op elkaar

Samensmeltingsproef

Al ongeveer een week is de 'samensmelting' van kat Dirkie en poes Dennie te volgen. Zoals je misschien weet kunnen twee katten niet zomaar bij elkaar gezet worden. Dat moet met beleid en heel veel geduld gebeuren. Dat weet Lize als de beste. Voordat de twee elkaar in levende lijve ontmoeten, past ze allerlei tricks toe, die ze 'samensmeltingsproef' noemt, om de dieren aan elkaar te laten wennen. Zo smeert ze aan beide kanten van de slaapkamerdeur natvoer en laat het de beestjes tegelijkertijd oppeuzelen. Ook slaapt ze steeds een halve nacht bij de poes in de slaapkamer en de rest op de bank bij de kater. Verder laat ze de twee - los van elkaar - vooral veel in elkaars ruimte snuffelen. Na meerdere - soms minder geslaagde - samensmeltingsproeven wennen de katten steeds beter aan elkaar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekendje weg met me schatje

Een bericht gedeeld door Lize Korpershoek (@lizekorpie) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me mooi aant maken voor mijn aanstaande blind date met @dirkieeeeeeeeeee

Een bericht gedeeld door Dennie de Poes (@dennieeeeeeeeeee) op

Fans

De samensmelting van Dirkie en Dennie is hot topic op het web. Twitteraars zijn in de greep van de verhalen van Lize.

Nieuwsgierig naar de stories? Lucky you, Lize heeft ze opgeslagen in haar hoogtepunten. Check hier deel 1, deel 2 en deel 3.

Beeld: Brunopress

Lees ook: Natasha (19): ‘Ik zorg voor 13 levensechte poppen’