Wow: Deze deelnemers van Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw lijken sprekend op elkaar

Media door Roos

Twee kijkcijferkanonnen die ons wekelijks aan de buis gekluisterd houden: Expeditie Robinson en Boer Zoekt Vrouw. Grote kans dat je ze beiden op de voet volgt en je dit allang was opgevallen, maar voor diegene die het nog niet wisten: hou je vast. Deze twee deelneemsters lijken namelijk zo erg op elkaar dat het wel tweelingzusjes konden zijn. Mind. Is. Blown.

Michelle en Laurie

Het gaat om Boerin Michelle en Robinsonner Laurie. Terwijl Boerin Michelle momenteel kampt met misschien wel de belangrijkste beslissing van haar leven (met wie wil ze verder: Maarten of Ruud?),  heeft Laurie (spoiler alert!) zojuist de samensmelting gehaald als één van de vijf overgebleven 'onbekende Nederlanders'. Met hun lange donkere lokken en een gezicht dat sprekend op elkaar lijkt, zouden de twee toch net zusjes kunnen zijn?

Hoe dan ook, wij wachten op de plottwist waarin Laurie ineens bij de welbekende Boer Zoekt Vrouw-barbecue binnenloopt als 'de zus van'. Of dat Laurie de Expeditie moet verlaten en ineens een video van het thuisfront ontvangt met zus Michelle. Zou wel een mooie wending zijn, nietwaar? 

Lees ook: Wil je zien! Johnny de Mol krijgt nieuw tv-programma

Beeld: RTL en NPO