Wil je zien! Johnny de Mol krijgt nieuw tv-programma

Media door Roos

Na uitgebreid genoten te hebben van de komst van zijn zoontje lijkt Johnny nu helemaal klaar te zijn voor het nieuwe televisieseizoen. Naar eigen zeggen komen er een aantal mooi programma's aan, waaronder een gloednieuw programma! Of nouja, gloednieuw? Het lijkt erop dat we keer geen Down met Johnny te zien krijgen, maar Up met Johnny.

up met johnny

Up met Johnny

We kennen allemaal het razendpopulaire en af en toe tranentrekkende programma Down met Johnny. Daarin duikt Johnny in de belevingswereld van mensen met een verstandelijke beperking. Aangezien de serie zo'n groot succes is, wordt deze het aankomende seizoen in een nieuw jasje gestoken. Johnny vertelde aan RTL Boulevard: "Het gaat Up met Johnny heten, geloof ik."

Het is dus nog een beetje mysterieus was het programma precies gaat inhouden. Ook is nog onduidelijk wanneer Up met Johnny zal worden uitgezonden, maar één ding is zeker: wij gaan kijken! Jij ook? Aanstaande dinsdag is Johnny in ieder geval alweer te zien met Waar is De Mol? Dus dan heb je in ieder geval alweer je dosis aan Johnny op de buis. 

Oh en hieronder nog even een veel te schattige foto van Johnny met zijn kleine, gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.

Lees ook: Johnny de Mol deelt hilarisch ongemakkelijke foto van bruiloft met zijn Anouk 

Beeld: Brunopress