Lifestyle / Celebs
Celebs

Johnny de Mol deelt hilarisch ongemakkelijke foto van bruiloft met zijn Anouk

Reageer 0

'Magisch' was het volgens Johnny, de bruiloft van hem en zijn Anouk. De twee gaven elkaar afgelopen zaterdag het ja-woord in het zonnige Portugal onder toeziend oog van een select groepje vrienden en familie. Zojuist plaatste de 39-jarige acteur en presentator voor het eerst een kiekje van de mooie dag op Instagram en het valt direct op dat hij niet voor het meest Instagram-waardige plaatje is gegaan. 

Charmante foto

Ironisch hoe Johnny uit een legio aan trouwfoto's precies deze kiest, want op z'n zachts gezegd staan de twee niet heel charmant op. Waar Anouk haar ogen dicht heeft, lijkt Johhny zelf uiterst geconcentreerd na te denken over z'n volgende dancemove. En hoewel de ongemakkelijkheid eraf spat, domineert de liefde in het bijschrift: "I got you baby, forever!! πŸ™ŒπŸ»β€οΈπŸŒŸπŸŽ©πŸΎπŸ₯‚πŸ€— #firstdance#thebestisyettocome #weddingdance#mywife #holdontight"

Ook Anouk, die nu ook vol trots 'de Mol' als achternaam draagt, deelde een foto van de grote dag. Ook zij ging voor zwart wit, maar dan eentje waar ze oogverblindend mooi opstaat. Eronder schreef ze: "Het was zo onbeschrijfelijk mooi... ✨♥️✨"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het was zo onbeschrijfelijk mooi... ✨♥️✨

A post shared by Anouk de Mol - van Schie (@anouk_de_mol) on

Lees ook: Kijkers boos om dure medicatie voor ziek zoontje in SBS6-programma Steenrijk, Straatarm

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen