Wil je zien: we hebben eindelijk de eerste beelden van de Gossip Girl reboot opnames

Media door Jeanine

Hey Upper East Siders, I’ve got big news! De 6 seizoenen van Gossip Girl hielden ons lange tijd bezig en ook nu kijken we de serie maar wat graag opnieuw. We beginnen de week dan ook met goed nieuws, want we krijgen eindelijk een sneak peek van de Gossip Girl reboot!

GG reboot

Lees ook: Netflix storing? Zo los je het op

Even terugblikken

Het is al een paar maanden geleden sinds WarnerMedia aankondigde dat er een reboot komt van de populaire Amerikaanse serie. Zo liet Joshua Safran, één van de producers, eerder al weten dat de serie een verlengstuk wordt van de eerste versie. Ze willen het verhaal zeker niet opnieuw maken, maar juist laten inspelen op de maatschappij zoals we ‘m nu kennen. In de afgelopen acht jaar is er natuurlijk veel veranderd, ook op het gebied social media. Hoe gaat de nieuwe generatie elite studenten daarmee om? En wat voor rol speelt Gossip Girl in 2020/2021?

Veelbelovend

Met een inclusievere cast én de vertrouwde stem van Kirsten Bell als de echte GG-stem belooft de reboot in ieder geval al veel goeds. Het officiële Instagram-account gaf ons eindelijk een kijkje in de nieuwe serie en we kunnen echt niet wachten. De outfits zijn in ieder geval weer to die for!

Bijna…

De relatie van Blair en Nate, de vriendschap tussen Blair en Serena en de goedhartige Dan: Gossip Girl touched the hearts of many. En als er een ding zeker is, is het dat ook deze serie weer veel teweeg gaat brengen. De opnames hebben wat vertraging opgelopen door het coronavirus, maar met een beetje mazzel kunnen we begin 2021 eindelijk de eerste afleveringen zien op HBO Max.

You know you love me, XOXO!

Lees ook: Goddelijk! Witte chocolade cheesecake met truffelkruidnoten