Hoe leuk: de Gelukstaxi brengt jou deze week gratis naar je favoriete plek

Reizen door Rochèll

Houd je ogen geopend als je deze week over straat loopt. Waarom? Met een beetje geluk kom je de Gelukstaxi tegen, die jou gratis naar de plek brengt die jou het meest gelukkig maakt!

De Postcodeloterij wil Nederlanders met deze actie een gratis 'trip down memory lane' geven. Een bezoek aan je beste vriend(in), opa, oma, vader of moeder: jij vertelt naar welke postcode je gebracht wilt worden en de Gelukstaxi rijdt je er naartoe. Hoe leuk!

Gratis reizen met de Gelukstaxi

Een witte auto met rode accenten, gouden letters en een kerstboom op het dak: kom je 'm tegen, dan heb je geluk. Vandaag, morgen en overmorgen rijdt de taxi door verschillende steden in Nederland, namelijk: Amsterdam (20 december), Groningen en Drachten (21 december) en Eindhoven (22 december).

Onderweg kun je genieten van lekkere kersthitjes, en voordat je het weet ben je alweer bij de door jou opgegeven plek. Naast dat je een gratis ritje met de taxi hebt, krijg je ook een gratis lot. Met dit lot kun je meespelen aan de PostcodeKanjer van de Nationale Postcodeloterij, om kans te maken op een (grote) geldprijs.

Onderzoek naar het geluk van Nederlanders

De Postcode Loterij heeft onderzoek laten doen naar het geluk van Nederlanders. En daaruit blijkt dat Nederlanders best wel tevreden zijn: gemiddeld geven ze hun leven een 7.7. Het geluksgevoel in de jeugd van Nederlanders krijgt een 7,5 als cijfer. Uit de resultaten van hetzelfde onderzoek blijkt dat 74% van de Nederlanders de postcode van vroeger nog uit het hoofd weet en 64% warme gevoelens heeft bij de plek waar ze zijn opgegroeid. Om iedereen nóg meer geluk te brengen, reist de Gelukstaxi nu rond. Het doel is om zoveel mogelijk mensen naar geliefden te brengen.

Woon je in Amsterdam, Groningen, Drachten of Eindhoven? Let dan goed op. Kom je onderstaande taxi tegen, grijp je kans!

gelukstaxi postcodeloterij