Lang Leve De Liefde: Jolanda gepikeerd over 'jonge vrouw'-wens Gerard

Media door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Gerard die liever voor jong gaat, maar daar begrijpt zijn date Jolanda helemaal niets van.

Lang Leve De Liefde

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Dit keer is het de beurt aan Gerard en Jolanda. “Ik ben een lachend mens. Ik maak veel grapjes, ik tap veel moppen. Ik ben een levensgenieter.” Gerard vraagt direct aan zijn date hoe oud ze is. “Hoe heet je, laten we daar eerst maar eens mee beginnen”, reageert Jolanda gepikeerd. “Mag ik dan vragen hoe jong dat je bent?”, vraagt Gerard later nog eens aan haar. Jolanda meldt dat ze 58 jaar is, tot grote teleurstelling van Gerard.

Lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

Jonge vrouwen

Gerard vertelt namelijk dat hij op datingsites meestal voor vrouwen tussen de 45 en 58 jaar gaat. “En dan ben jij net 58”. Jolanda is hier niet van gediend. “Waarom wil jij een vrouw van 45? Mannen willen altijd veel jonger. Ik heb dat niet opgegeven. Ik heb wel gezegd dat ik er jonger uit zie dan dat ik ben, dus ik wil niet met een te oud iemand daten. Daarom zou ik ook niet op jou afstappen, denk ik.”

Lang Leve De Liefde-Marja not amused over date: "daarom ben je 10 kilo te zwaar"