Vet haar? Gebruik deze TikTok droogshampoo hack

Haar door Zita

We leren onszelf steeds meer aan om ons haar minder te wassen. Dit is namelijk een stuk beter voor je haar dan het elke dag te wassen. Een nadeel van je haar niet wassen, is dat het in het begin snel vet wordt. Met vet haar naar buiten stappen doen we dan ook liever niet. Gelukkig is er een handige hack die rondgaat op TikTok waardoor je binnen no time geen vet haar meer hebt.

Wat doen tegen vet haar?

Er zijn een aantal dingen die je doet tegen vet haar. Je haar niet te vaak wassen is daar één van. Hoewel je in het begin wel snel vet haar krijgt, wordt dat op den duur minder. Ook is het belangrijk om shampoo en conditioner goed uit te spoelen. Je haar vaak borstelen en je hoofd masseren zorgen er ook voor dat je haar juist sneller vet wordt.

TikTok droogshampoo hack

Droogshampoo gebruiken is een ideale uitkomst tegen vet haar. Zeker wanneer je het nog niet wil wassen, maar wel zonder vet haar de deur uit wil. Toch zie je soms bij het gebruik van droogshampoo wat irritatiepuntjes. Denk aan heel stug haar of een witte waas. Ook ziet je haar en soms juist onverzorgder uit hierdoor. Hier is een hele handige truc voor die rondgaat op TikTok. En ja, deze truc helpt heel goed.

Je haar vochtig sprayen

Je begint met het sprayen van de droogshampoo op je vette haar. Laat dit kort inwerken en masseer het daarna in. De hack die rondgaat op TikTok houdt in dat je je haar vochtig sprayt nadat je de droogshampoo hebt aangebracht. Zorg er niet voor dat het echt nat wordt, maar licht vochtig. Voor het beste resultaat breng je de droogshampoo in de avond aan en ga je naar bed. Zo heb je de volgende ochtend een frisse look.

Schoon en meer volume

Naast dat je haar er schoon uitziet zonder dat je het hebt gewassen, heeft deze hack nog een ander voordeel. Je haar krijgt namelijk ook een stuk meer volume door deze hack. Deze truc zorgt ervoor dat het lijkt alsof je net de douche uit bent gestapt met schoon gewassen haar. Hierdoor is vet haar verleden tijd.