5x nail art die perfect passen bij de herfst

Ontspanning door Zita

Een nieuw seizoen geeft ons altijd een goede reden om onze look te veranderen. Nieuwe kleding, een leuk kapsel en prachtige sieraden. Als finishing touch zijn mooie nagels ook een must in de herfst. Gelukkig zijn er een hoop leuke nail art designs die goed passen bij de herfst en die je look helemaal afmaken. Ben je op zoek naar wat inspiratie? Kijk dan snel verder, want we laten je de leukste nail art voor de herfst zien.

1.    Pop art nails

Pop art combineren met herfstnagels? Dat kan! Door simpelweg te kiezen voor kleuren die in het herfstpallet passen en hier de pop art bij te maken, krijg je deze nail art. Dit design zie je niet veel en is daarom origineel. Precies wat je wil deze herfst.

 

2.    Herfst glitters

Glitters mogen niet ontbreken in de herfst. Glitters maken de herfst (en alle andere seizoenen) namelijk nét wat leuker. Kies voor een kleur die goed past bij de herfst (zoals bruin, rood of oranje) en breng hier een laagje glitter overheen. Zo ben je klaar om de herfst glittery door te komen.

3.    Herfstbladeren

Wat past er nu meer bij de herfst dan echte herfstbladeren? Kies voor de ultieme herfst nail art en zet een aantal herfstblaadjes op je nagels. Doe dit in welke kleur je ook wil om het helemaal eigen te maken. Door een witte onderlaag te kiezen, komen de herfstbladeren nog beter tot hun recht.

 

4.    Golden flake nails

Ben je op zoek naar een chique nail art voor de herfst? Dan is een nail art met golden flakes dé nail art voor jou. Zeker in combinatie met een mooie herfstkleur zoals bruin is dit de perfecte nail art voor de herfst.

 

5.    Subtiele nail art

Wil je voor een subtiele, maar toch herfstige nail art gaan? Kies dan voor jouw favoriete herfstkleuren en breng kleine accenten aan op je nagels met deze kleuren. Hierdoor krijg je wel die herfst look, maar is je nail art niet enorm aanwezig.