Met deze frikandellen wereldkaart vind je overal op de wereld jouw favo snack

Eten door Elsemieke

Allemaal leuk en aardig op z'n tijd, die typische vakantiegerechten als paella, risotto en andere specialiteiten, maar soms heb je gewoon zin in een oldscool vette frikandel. Gelukkig zijn die ook in vakantielanden genoeg te vinden, zodat jij op vakantie die lekkere snack niet hoeft te missen.

De frikandellen wereldkaart is ideaal voor de fans van de vette snack, want door deze kaart wordt de zoektocht naar een adres waar ze ook frikandellen verkopen een stuk makkelijker. Al zijn er toch nog wel een aantal landen die de frikandel nog niet hebben ontdekt. Maar mochten ze dit wel doen, dan ben jij een van de eersten die het weet, door deze handige frikandellen wereldkaart dus ;-).

Frikandel Speciaal Geeks

Dankzij de Facebook groep “Frikandel Speciaal Geeks.” weet je nu altijd waar je een frikandel moet scoren. In deze Facebook groep vind je ruim 2000 leden die dol zijn op dit vleesproduct. De pagina wordt elke dag overspoeld met foto’s van ieders dagelijkse frikandel en ook worden er ruzie uitgevochten over met welke saus je het beste een frikandel kunt eten. Ook iets voor jou om lid van te worden?