Wacht even: is André Hazes alweer terug bij Monique?

Media door Elsemieke

De mediastorm rondom André Hazes is nog lang niet voorbij. Niet alleen omdat zijn documentaire Crossroads het kijkcijfer record voor documentaires op Videoland verbrak, ook laaien alle geruchten rondom zijn verhouding met Monique Westenberg weer op. Als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven, zijn de zanger en zijn ex weer samen.

André Hazes open over drugsverslaving: "acht gram coke en twee flessen wodka"

Sarah Salah alweer aan de kant gezet door André Hazes?

Volgens Life of Yvonne - aka Yvonne Coldeweijer- en weekblad Privé van de Telegraaf wil de zanger het weer proberen met Monique Westenberg, zijn ex en de moeder van zijn zoontje Dré Hazes. Na een liefdesaffaire van een paar weken zou André alweer weg zijn bij Sarah Salah. En dat terwijl de zanger en Sarah Salah onlangs nog samen naar Dubai vlogen met André's neef en tourmanager Djarno Hofland. Maar volgens Yvonne Coldeweijer wil André tóch weer voor Monique gaan.

In relatietherapie

Yvonne is duidelijk: "André merkt dat Monique als een ster uit zijn docu is gekomen. Omdat hij erg veel kritiek heeft gekregen op zijn vijfdelige egotrip, voelt hij dat hij het publiek alleen nog voor zich kan winnen als hij weer samenkomt met Monique.” Volgens Yvonne is André bang dat zijn comeback gaat mislukken als hij niet meer samenkomt met Monique. "Nou komt het: ze gaan zelfs samen in relatietherapie 😂 pisss.”

Monique Westenberg over breuk met André Hazes: "ik haatte hem"

Alle lof naar Monique Westenberg

Monique kan sinds de Videoland-documentaire over André Hazes' verslavingen rekenen op veel lof. Zo vertelt ze in de docu dat ze wilde dat André niets meer dan zichzelf was. "Alleen hij weet niet wie hij zelf is. Ik kan ook niet exact zeggen wie hij is, want ik heb hem in zoveel gedaantes gezien." Nu ze niet samen zijn, vindt Monique dat moeilijk. "Ik gun het de kleine Dré ook zo, maar ik ben veel te bang." Volgens Yvonne wil André dus weer pogingen doen om de relatie met Monique te lijmen. “Moon staat zelfs open voor een gesprek met Rachel 😱 wat ik daarvoor over heb om bij te mogen zijn… 🤣 Hoe dit afloopt zie je weer in het vervolg van Goede Hazes, Slechte Hazes.”

Ook Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé meent dat een hereniging tussen de twee ex-geliefden eraan zit te komen. In Shownieuws zei hij: “Het schijnt toch wel weer een doorstart te gaan worden en er schijnen toch wel weer extra afleveringen te komen van de docusoap. Het lijkt er alleszins op dat ze het weer gaan proberen.”